A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA  
 Facultat de Traducció i d'Interpretació  La facultat  Deganat 
 Benvinguda
del degà 
Equip de deganat
Contacte
Competències


En nom de l'equip de Deganat, del professorat i del personal d'administració i serveis us donem la benvinguda a la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Posem a la vostra disposició tota l'oferta formativa de la Facultat, on podreu fer els estudis següents:
 
Graus
  • Grau d'Estudis d'Àsia Oriental amb especialitat en  japonès o xinès). Som l'única universitat del sud-oest d'Europa que ofereix estudis de grau, màster i doctorat en aquest àmbit.
  • Grau de Traducció i Interpretació (amb especialitat en alemany, anglès o francès). En aquest grau també podeu estudiar àrab, italià, japonès, portuguès, rus, xinès i, des del curs 2016-2017, romanès Som l'única universitat del sud-oest d'Europa que ofereix una oferta tan àmplia de llengües.
Màsters universitaris (més coneguts com a "oficials")
Màsters i postgraus propis de la UAB
Doctorat
 
Us encoratgem a conèixer més a fons tota aquesta oferta formativa remenant la pàgina web de la Facultat, on podreu comprovar també els avantatges de venir a estudiar amb nosaltres.
 
Tant si sou passavolants que no visitareu mai més aquesta pàgina com si sou estudiants que passareu uns quants anys a la Facultat, volem acabar aquest missatge donant-vos les gràcies per la vostra atenció. Si sou estudiants, permeteu-nos també que us desitgem una estada ben profitosa a l'Autònoma, on a més d'estudiar frenèticament podreu gaudir de l'oferta cultural del campus, prendre part en la seva intensa vida associativa i (molt important) participar activament en els òrgans de govern tant de la Universitat en general com de la Facultat en particular.Albert Branchadell i Gallo
Degà

Avisos de Gestión Académica

Resultado definitivo PAP curso 2017-2018

[10/07/2017] A partir del 10 de julio, podéis consultar veustro expediente en la web del sia (sia.uab.cat) y ver que está cerrardo y  en disposición de título.  
Para agilizar este proceso, os hemos reservado cita. Podéis consultar el dia y hora asignado en el documento adjunto. Leer más

Para matricularse como becario/a

[29/06/2017] Para los estudiantes que el curso anterior no obtuvieron beca: para poder matricularse como becario/a debéis obtener antes de la matrícula la acreditación de carácter económico a efectos de formalizar la matrícula universitaria sin el pago previo de los precios públicos de los servicios académicos para el curso 2017-2018. Hay que tener en cuenta que el trámite de esta acreditación puede tardar hasta 10 días y que se debe solicitar en la web de la AGAUR.

Leer más

No olvides mirar todos los avisos
Inici Mapa web
2017 Universitat Autònoma de Barcelona