Jornada informativa Marie Sklodowska Curie. 24 de maig 2016

El proper dimarts 24 de maig al matí tindrà lloc a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB una jornada informativa sobre la nova convocatòria de les Accions Marie Sklodowska Curie, Individual Fellowships (IF).

La IF és una convocatòria del H2020 i s’emmarca al Pilar d’Excel·lència. L'objectiu d'aquesta acció és millorar el potencial creatiu i innovador dels investigadors amb experiència, a través de projectes individuals amb durada mínima d’un any. Es tracta de fomentar una mobilitat internacional i intersectorial en universitats, centres de recerca, infraestructures de recerca, empreses, PIME i altres grups socioeconòmics de tot Europa i de fora d'ella.

A la jornada, co-organitzada amb AGAUR, MINECO i FECYT comptarem amb la participació de la punt nacional de contacte per aquestes accions, la senyora Cristina Gómez. També hi participarà la investigadora de la UAB la doctora Carmen Sarasua del Departament de Economia i Història Econòmica qui té experiència com avaluadora d’aquestes accions.

Un cop finalitzada la jornada es realitzaran entrevistes individuals. Les entrevistes van dirigides a investigadors que vulguin presentar un proposta IF amb una entitat catalana i es realitzaran prèvia sol·licitud.

En aquest link (http://eformularis.uab.cat/web/opir/jornada-msc-uab) podeu consultar l’agenda de la jornada, formalitzar la vostra inscripció  i sol·licitar una entrevista amb la NCP. En cas de sol·licitar entrevista haureu d’enviar informació sobre la vostra proposta abans del 17 de Maig.

Presentació de Jesús Rojo.