Jornada informativa sobre les Innovative Training Network. 26 d'octubre de 2016

El proper dimecres 26 d’octubre tindrà lloc a la UAB una jornada informativa sobre la convocatòria Marie S. Curie- Innovative Training Networks.

Objectiu d’aquesta convocatòria es finançar xarxes europees que ofereixin un programa conjunt de formació per a investigadors/des en l’etapa inicial de la seva carrera. Existeixen tres subtipus de ITN:

- ETN, European Training Networks: xarxes que permetin fer formació d'investigadors predocs en un consorci mínim de 3 institucions de tres països diferents. Si bé els consorcis habitualment tenen entre 6 i 10 socis i compten sempre amb la participació d'institucions no-acadèmiques (empreses, ONGs, hospitals etc).
- EID, European Industrial Doctorate: xarxes de com a mínim dos socis (un empresarial i un acadèmic) que fan un programa de formació predoctoral durant el qual els investigadors faran una estada mínima del 50% del seu temps a l'empresa.
- EJD, European Joint Doctorates: es tracta de l'antiga convocatòria de Erasmus Mundus de Doctorat. En aquest cas la xarxa haurà d'oferir un programa de doctorat conjunt.

En la jornada participaran les tècniques de l’Oficina de Projectes Internacionals, la Mireia Galí i la Queralt González i comptarem amb la participació d’en Jordi Malapeira, project manager de la ITN SELECTA coordinada pel Dr. Jordi Sort del Departament de Física de la UAB.

L’esdeveniment tindrà lloc el 26 d’octubre a les 10:30 a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències i Biociències. Aquelles persones interessades en assistir-hi us agrairíem omplíssiu aquest formulari d’inscripció.

Finalment indicar-vos que podeu trobar la documentació oficial de la convocatòria a la web d’ajuts de la UAB.