A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual
LA FACULTAT ELS ESTUDIS PRACTICUM MOBILITAT I INTERCANVI INFORMACIÓ ACADÈMICA RECERCA
Imatge home facultat
Convocades les eleccions a rector o rectora de la UAB
[La facultat] El Consell de Govern de la UAB, reunit el 10 de març en sessió ordinària, va aprovar la convocatòria d’eleccions a rector o rectora de la UAB. D’acord amb el calendari electoral elaborat per la Junta Electoral General, les eleccions tindran lloc el dijous 19 de maig pròxim. En el cas que es presentin més d'una candidatura i cap d'elles aconsegueixi la majoria absoluta de vots en la primera volta de les votacions, es farà una segona volta el dijous 26 de maig. 
Veure més
ACTIVITATS D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL
[La facultat] El 27 d'abril a les 13h tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l'Educació la
sessió informativa sobre Oportunitats professionals per a mestres i per a estudiants del Màster de Formació de Professorat d’Educació Secundària. Veure més
II Jornada Llegim i escrivim en parella i altres programes de tutoria entre iguals
[La facultat] El dia 7 de maig de 2/4 de 9 del matí a les 2 de la tarda, a la Casa de Convalescència de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, tindrà lloc la II Jornada sobre els programes educatius del GRAI (Grup de Recerca sobre Aprenentatge entre Iguals), de l’ICE de la UAB. Més Informació
Veure més
JORNADA D' ESCOLES DE PRÀCTIQUES
[La facultat] El proper 12 de maig té lloc la Jornada d'Escoles de Pràctiques a la Facultat de Ciències de l'Educació, a l'aula 29 (Educació Infantil) i a l'aula 51-52 (Educació Primària). Programa de la Jornada. Veure més
IV Congrés Internacional EDO
[La facultatEls dies 11, 12 i 13 de maig té lloc a Barcelona té lloc téel IV Congrés Internacional EDO (Equip de Desenvolupament Organitzacional del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB), amb el tema  "Aprenentatge situat i aprenentatge connectat: implicacions per al treball". Més informació Veure més
Seminari de Formació intern sobre Documentació al 0-6
[La facultatDes de Coordinació d’Educació Infantil, us convidem a participar en el seminari intern de Facultat per al professorat del grau d’Educació Infantil de la UAB.  
 El tema central del seminari és Documentar. Aquest, és un seminari obert a tot el professorat que té docència al grau o professorat molt interessat en el tema, així com els delegats de curs.
Constarà de 10 sessions, totes en dijous, assenyalades a la taula de la pàgina 2. L’horari habitual de les sessions serà de 13.00 a 14.30 h menys les sessions d’abril que seran de 13.30-15.30h.
Lloc: edifici G5, primer pis, sala de màster 2. Veure més
Notícies
play play
Facultat de Ciències de l'Educació L'Autònoma s'ha de viure!!! Un Campus d'Excel·lència Internacional
Avisos importants
Canvi de convocatòria per a la presentació del Treball Fi de Grau
[La facultat

Obertura del termini per sol.licitar el canvi de convocatòria per a la presentació del Treball Fi de Grau, de juny a setembre.
Termini de sol.licitud: del 10 a 13 de maig del 2016
Lloc de presentació de la sol.licitud: a la Gestió Acadèmica del centre
S'ha de presentar el formulari que us heu de descarregar del web degudament omplert i signat per l'alumne i el tutor del treball.
Més informació al punt 4.1   

Veure més
AVALUACIÓ EN 3a MATRÍCULA AMB UN TRIBUNAL (Graus i Màster) (Assignatures o mòduls del 2n quadrimestre o anuals)
[La facultat

L’alumnat amb assignatures o mòduls en 3a matrícula pot optar a aquesta opció de ser avaluat davant un tribunal i es tramita a sol.licitud de l’estudiant: durant el mes de novembre vam trametre una comunicació als estudiants que es poden trobar en aquesta situació informant-los de la normativa i dels terminis.
Termini de presentació de sol.licituds: del 29-03 al 29-04-2016
Lloc de presentació de les sol.licituds: a la Gestió Acadèmica del centre 
 

Veure més
Inici Mapa web Video inauguració
2016 Universitat Autònoma de Barcelona