UAB

Presentaciˇ

El màster de Visió per Computador s'ha dissenyat per unir l'experiència en recerca de quatre universitats de Barcelona i oferir als estudiants un programa actualitzat dels mètodes i fonaments d'una tecnologia emergent com és la visió per ordinador, que té un impacte cada vegada més gran en una gamma àmplia de sistemes intel·ligents.

Les persones que vulguin cursar aquest màster poden beneficiar-se d'una de les beques que concedeix La Fundació Catalunya-La Pedrera destinades a la realització de màsters oficials. Per aquest màster es concedeix un ajut dotat amb 5.000 euros. Per accedir-hi, cal tenir un expedient acadèmic excel·lent i la nacionalitat espanyola, i cal cursar el màster a dedicació completa.

Aquest programa de màster intenta fer front a la necessitat de personal qualificat en aquest camp, ja que la visió per ordinador s'està convertint en un component fonamental de molts sistemes, com ara l'ajuda en el diagnòstic i la cirurgia clíniques, la conducció d'automòbils, el control de qualitat i les aplicacions de vigilància, o la millora de les interfícies d'accés a dades multimèdia.

La UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) coordina el màster i el programa ha estat dissenyat en col·laboració amb la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) i la UPF (Universitat Pompeu Fabra). En aquest programa, hi participen investigadors de les quatre universitats.

 

Sortides professionals

Aquest màster proporciona habilitats i expertesa que es poden utilitzar en múltiples camps.  Permet aplicar ràpidament tots els coneixements teòrics i forma professionals amb un perfil d’enginyeria transversal que es poden integrar en múltiples sistemes de diverses aplicacions, com la recuperació d’imatges a partir del contingut, la interpretació i l’anotació automàtica de vídeos, l’extracció d’informació tridimensional de vistes diferents i la millora de l’aspecte del contingut de la imatge. Es tracta d’un àmbit tecnològic que requereix personal amb un nivell de formació alt i que presenta un interès científic que avança molt ràpidament.

Horaris

Tarda (dilluns i dimarts de 16 a 19h, dimecres i dijous de 16h a 18h).

Interuniversitari

30 places
Semipresencial
CrŔdits:
60 ECTS
Inici de la preinscripciˇ 15/01/2016
Veure el calendari
Preinscripciˇ tancada
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents).
75€ per crèdit (estudiants estrangers no residents).
2016-2017
Inici de curs 03/10/2016
Centre: Escola d'Enginyeria
http://www.uab.cat/escola-enginyeria/
Idioma:AnglŔs (100%)
Universitat coordinadora:Universitat Aut˛noma de Barcelona (UAB)
Altres universitats participants:Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Universitat PolitŔcnica de Catalunya (UPC) 
Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Si tens dubtes o vols mÚs informaciˇ pots omplir el formulari segŘent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrÓs un correu de confirmaciˇ de la teva peticiˇ

Web del mÓster http://pagines.uab.cat/mcv