UAB

Presentaciķ

El màster de Visió per Computador s'ha dissenyat per unir l'experiència en recerca de quatre universitats de Barcelona i oferir als estudiants un programa actualitzat dels mètodes i fonaments d'una tecnologia emergent com és la visió per ordinador, que té un impacte cada vegada més gran en una gamma àmplia de sistemes intel·ligents.

Aquest programa de màster intenta fer front a la necessitat de personal qualificat en aquest camp, ja que la visió per ordinador s'està convertint en un component fonamental de molts sistemes, com ara l'ajuda en el diagnòstic i la cirurgia clíniques, la conducció d'automòbils, el control de qualitat i les aplicacions de vigilància, o la millora de les interfícies d'accés a dades multimèdia.

La UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) coordina el màster i el programa ha estat dissenyat en col·laboració amb la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) i la UPF (Universitat Pompeu Fabra). En aquest programa, hi participen investigadors de les quatre universitats.

Les persones que vulguin cursar aquest màster poden beneficiar-se d'una de les beques que concedeix La Fundació Catalunya-La Pedrera per al curs 2017-18, destinades a la realització de màsters oficials.

Sortides professionals

Aquest màster proporciona habilitats i expertesa que es poden utilitzar en múltiples camps.  Permet aplicar ràpidament tots els coneixements teòrics i forma professionals amb un perfil d’enginyeria transversal que es poden integrar en múltiples sistemes de diverses aplicacions, com la recuperació d’imatges a partir del contingut, la interpretació i l’anotació automàtica de vídeos, l’extracció d’informació tridimensional de vistes diferents i la millora de l’aspecte del contingut de la imatge. Es tracta d’un àmbit tecnològic que requereix personal amb un nivell de formació alt i que presenta un interès científic que avança molt ràpidament.

Pla d'acciķ tutorial

Pla d'Acciķ Tutorial

Horaris

Tarda (dilluns i dimarts de 16 a 19h, dimecres i dijous de 16h a 18h).

Campus virtual i altres espais

Enllaça des d’aquí als serveis de l'Oficina Autònoma Interactiva Docent.

Interuniversitari

30 places
Semipresencial
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 01/03/2018
Veure el calendari
Preinscripciķ tancada
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2017-2018.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2017-2018.
Inici de curs 02/10/2017
Centre: Escola d'Enginyeria
http://www.uab.cat/escola-enginyeria/
Idioma:Anglčs (100%)
Universitat coordinadora:Universitat Autōnoma de Barcelona (UAB)
Altres universitats participants:Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Universitat Politčcnica de Catalunya (UPC) 
Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://pagines.uab.cat/mcv