UAB

Presentació

Aquest màster ha obtingut la nova distinció International Master's Programme (IMP) atorgada per la Generalitat de Catalunya.

El màster d'Integració Europea aprofundeix en la tradició de la UAB d'oferir estudis de postgrau d'alt nivell en aquest camp i hi facilita una aproximació multidisciplinària (ciència política, economia, dret i relacions internacionals) amb una certa especialització en funció de la formació prèvia i de les preferències de cada inscrit. El màster incentiva els intercanvis i programes conjunts amb altres universitats. En aquest sentit, destaquem els programes de doble titulació amb la Universitat de Toulouse i amb la Universitat de Renmin (Xina).

Per a més informació consulteu el díptic del màster

Sortides professionals

L'oferta d'una especialització acadèmica i professional en estudis europeus respon a la demanda social d'especialistes en temes europeus tant en l'àmbit de les administracions públiques com en l'àmbit privat. És a dir, les sortides professionals poden concretar-se en l'administració pública (ajuntaments, governs locals, institucions de la Unió Europea i organitzacions internacionals), en organitzacions no governamentals i en el sector privat (despatxos d'advocats, empreses, bancs, etc.).

A més, aquest màster proporciona la base de partida per a la formació del personal docent i investigador en estudis europeus, de manera que els estudiants que acabin el màster puguin aspirar a treballar com a investigadors en centres de recerca o iniciar una trajectòria professional dins de la universitat.

Horaris

Matí i tarda.
De dilluns a divendres, a la franja horària de les 16 a les 20 hores. Excepcionalment, algunes classes o conferències podran tenir lloc al matí.

Màster Oficial UAB

50 places (mínim matrícula 20 alumnes)
Presencial.
Crèdits:
60 ECTS
Inici de la preinscripció 16/01/2015
Veure el calendari
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents).
75€ per crèdit aproximadament (estudiants estrangers no residents).
Preus previstos pel curs 2015-2016. Poden haver-hi modificacions en funció del Decret de preus que aprovi la Generalitat de Catalunya. 
Lloc: Facultat de Dret
http://www.uab.cat/dret/
Idioma: Castellà (70%), anglès (30%)
Institucions participants:

- Institut Universitari d'Estudis Europeus
- Facultat de Dret

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició