UAB

Màster Oficial - Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina

Presentació

La finalitat del màster de Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina és oferir una formació d'alta qualitat en el camp de la Bioquímica, la Biologia Molecular i la Biomedicina que permeti a l'estudiant integrar-se en un grup de recerca o en una empresa del sector farmacèutic, biotecnològic o biomèdic. El màster inclou tant mòduls teòrics com activitats de recerca i de desenvolupament.

El màster s'organitza en dues especialitats diferenciades:

  • Biomolècules en Recerca Biomèdica, que té com a objectiu abordar aproximacions moleculars per a relacionar l'estructura de les biomolècules amb la seva funció i permetre un disseny racional per a proposar aplicacions que repercuteixin en el benefici de la nostra societat;
  • Patologia Molecular, que ofereix uns continguts enfocats al coneixement de les causes moleculars de les patologies humanes i a la identificació de noves teràpies avançades.

Perfil d'ingrés

El perfil de l'estudiant del Màster de Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina és un titulat en Bioquímica, Biotecnologia, Biologia, Genètica, Microbiologia, Ciències Biomèdiques, Química, Farmàcia, Medicina, Veterinària, Informàtica o Física. També podran accedir al màster graduats i llicenciats de l'àmbit de les Biociències o de les Ciències de la Salut, així com titulats en estudis similars d'altres països. Els estudiants necessitaran un domini mig-alt d'anglès.

El candidat al màster ha de ser una persona amb accentuada motivació per la recerca i el desenvolupament en el camp de la Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina, capaç de treballar en entorns multidisciplinars i internacionals i amb iniciativa pròpia, capacitat de creació i innovació, i actitud emprenedora.

Sortides professionals

Els estudiants que obtinguin el títol de màster de Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina podran desenvolupar una carrera científica, acadèmica o professional, incorporant-se a centres de recerca, universitats, hospitals i empreses de l'àmbit del sector de la recerca i el desenvolupament. En concret, podran desenvolupar una activitat professional en les àrees de la bioquímica, la biologia molecular, la biomedicina, la biotecnologia, la indústria farmacèutica i la tecnologia dels aliments, entre d'altres. 

El màster cobreix també les necessitats acadèmiques de formació del personal investigador que vulgui realitzar els seus estudis de doctorat en l’àmbit de la bioquímica, biologia molecular i biomedicina.

Horaris

Les classes s'imparteixen en horari de matí i tarda.

Màster Oficial UAB

40 places (mínim matrícula 20 alumnes)
Crèdits: 60 ECTS
Preu: 46€ per crèdit (estudiants UE o residents).
92€ per crèdit (estudiants no UE no residents).
Preus del curs 2014-2015.
Lloc: Facultat de Biociències
Idioma: Castellà (33%), Català (33%) i Anglès (33%).

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://bioquimica.uab.es/paginas_cat/master.php