Benvinguts al Fòrum de Tecnologies i InnovacióEn aquesta tercera edició, el Fòrum de Tecnologies i Innovació: solucions per a la gestió dels recursos energètics pretén dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors de l’entorn de la B30 que treballin en els àmbits relacionats i destinats a gestionar eficientment els recursos energètics les ciutats i el seu desenvolupament de futur.

Tindrà lloc el proper 12 de novembre de 2015 al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. Can Bordoll, 119) de Sabadell. Com en les dues anteriors edicions, el Forum es dividirà en tres parts: Conferència, Marketplace i Brokerage. L’activitat generada en aquest esdeveniment ha de donar resposta als reptes de futur d'empreses i centres de recerca a l'hora de plantejar nous models, tecnologies i sistemes per gestionar d'una forma eficaç els recursos energètics, afavorint la sostenibilitat regional i mediambiental.
El “Fòrum de Tecnologies i Innovació: solucions per a la gestió dels recursos energètics” s’organitza en tres parts:

  • Conferència sobre innovació en el sector de recursos energètics
  • Marketplace per presentar les tendències en recerca
  • Brokerage entre els participants

L’acte està organitzat per la Promoció Econòmica de Sabadell (PES), amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB (PRUAB) i el Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC).

Esperem que el Fòrum sigui un punt de trobada on el coneixement, la recerca i la col·laboració entre entitats, investigadors i empreses esdevingui d’utilitat per promoure acords, projectes i innovacions en els àmbits d'aplicació del Fòrum