Benvinguts al Fòrum de Tecnologies i InnovacióEn aquesta quarta edició, el Fòrum de Tecnologies i Innovació: digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent pretén dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors de l’entorn de la B30 que treballin en els àmbits destinats a donar solucions a reptes de digitalització a les industries amb l’objectiu de generar una fabricació més comptetitivia i intel·ligentrelacionats i destinats a gestionar eficientment els recursos energètics les ciutats i el seu desenvolupament de futur.

En els últims temps, s’ha generat un ampli consens sobre la irrupció de la Quarta Revolució Industrial. El Fòrum preten donar un pas més enllà i sortir del marc teoric, amb l’objectiu de focalitzar-se en les solucions i projectes innovadors de mercat que donguin resposta als reptes de les empreses.

Tindrà lloc el proper 9 de novembre de 2016 al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. Can Bordoll, 119) de Sabadell. Com en les tres anteriors edicions, el Forum es dividirà en tres parts: Conferència, Marketplace i Brokerage. L’activitat generada en aquest esdeveniment ha de donar resposta als reptes de futur d'empreses i centres de recerca a l'hora de plantejar nous models, tecnologies i sistemes per a la digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent.El “Fòrum de Tecnologies i Innovació: digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent s'organitza en tres parts: p>

  • Conferència sobre innovació en el sector de recursos energètics
  • Marketplace per presentar les tendències en recerca
  • Brokerage entre els participants

L’acte està organitzat per la Promoció Econòmica de Sabadell (PES), amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB (PRUAB) i Eurecat.

Esperem que el Fòrum sigui un punt de trobada on el coneixement, la recerca i la col·laboració entre entitats, investigadors, empreses i centres tecnològics esdevingui d’utilitat per promoure acords, projectes i innovacions en els àmbits d'aplicació del Fòrum