Benvinguts al Fòrum de Tecnologies i InnovacióJa està en marxa la 4a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació que tindrà lloc el 9 de novembre de 2016 novament al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Enguany el fòrum es centrarà en la nova revolució industrial o indústria 4.0 i porta per títol Digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent. L’objectiu de la jornada és dinamitzar les relacions entre empreses i investigadors que treballen en aquests àmbits i donar difusió entre el teixit industrial dels darrers avanços en tecnologies de digitalització i les aplicacions més innovadores en sistemes industrials.

En els últims temps, s’ha generat un ampli consens sobre la irrupció de la Quarta Revolució Industrial. El Fòrum preten donar un pas més enllà i sortir del marc teoric, amb l’objectiu de focalitzar-se en les solucions i projectes innovadors de mercat que donguin resposta als reptes de les empreses.


Com en les tres anteriors edicions, el Fòrum es dividirà en tres parts: Conferència, Marketplace i Brokerage. L’activitat generada en aquest esdeveniment ha de donar resposta als reptes de futur d'empreses i centres de recerca a l'hora de plantejar nous models, tecnologies i sistemes per a la digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent.
El “Fòrum de Tecnologies i Innovació: digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent s'organitza en tres parts:

  • Conferència sobre innovació en el sector de recursos energètics
  • Marketplace per presentar les tendències en recerca
  • Brokerage entre els participants

L’acte està organitzat per la Promoció Econòmica de Sabadell (PES), amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB (PRUAB) i Eurecat.

Esperem que el Fòrum sigui un punt de trobada on el coneixement, la recerca i la col·laboració entre entitats, investigadors, empreses i centres tecnològics esdevingui d’utilitat per promoure acords, projectes i innovacions en els àmbits d'aplicació del Fòrum