FUAB Formació

FUABformació és un centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb una àmplia oferta formativa tant de Graus i Màsters Universitaris com de Cicles Formatius de Grau Superior i Formació Continuada, especialment  en els  àmbits del Turisme i Direcció Hotelera, Prevenció i Seguretat Integral, Arxivística i Gestió de Documents, Direcció de Cuina i Comerç Internacional.

Estem ubicats al campus de la UAB, un campus d’excel·lència, saludable i sostenible on els estudiants podeu gaudir de tots els serveis que ofereix la Universitat Autònoma de Barcelona: la xarxa de biblioteques; el Servei d’Activitat Física, que gestiona les instal·lacions esportives; Treball Campus, on podeu trobar ofertes laborals a banda d’oferir un servei d’inserció laboral i emprenedoria; el Servei de Llengües, i un seguit d’activitats culturals, entre moltes altres coses. Per moure's pel campus hi ha una xarxa gratuïta d’autobusos.

FUABformació es troba a la zona de Vila Universitària, el complex residencial del campus, que allotja cada any a més de 2.000 estudiants i que compta amb diversos comerços i serveis. Al campus de la UAB també hi trobareu un Servei Assistencial de Salut per tota la comunitat universitària.

COM ARRIBAR-HI?

L’edifici de FUAB Formació està situat dins del Campus de la UAB, al costat de l’Hotel Campus. S’hi pot accedir de moltes maneres diferents:TREN
- Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Bellaterra (estació més propera): 5 minuts a peu (550m)

Universitat Autònoma: 15 minuts a peu (1km) o 5 minuts en l’autobús intern de la UAB.

- Rodalies de Catalunya

• Cerdanyola-Universitat: 10 minuts amb el autobús intern de la UAB o 30 minuts a peu (2,3km).


AUTOBÚS
A la UAB arriben diàriament 12 línies d'autobús interurbà que connecten el campus amb gran part del territori, possibilitant així a molts membre de la comunitat universitària d'accedir al campus amb transport públic col·lectiu.

Consulta les línies, el seu recorregut i el seus horaris.

AUTOBÚS INTERN UAB
- FUAB Formació (parada Vila Nord):

• Línia 2 (vermella)

• Línia 3 (verda)

• Línia 5 (lila)


Consulteu el seu recorregut i els horaris.

COTXE
La forma més senzilla d'arribar a la UAB amb cotxe o moto és per autopista.

- Autopista AP-7, direcció Tarragona-Lleida si vens del nord, o direcció Girona si vens de Barcelona. Sortida Universitat Autònoma.
- Autopista C-58. Barcelona-Sabadell-Terrassa. Sortida Universitat Autònoma.
Diverses carreteres de segon ordre comuniquen els municipis propers amb el campus.

On aparcar?
El campus de Bellaterra de la UAB té gairebé 7.000 places d'aparcament. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.