FAS > Formació i crèdits

Oferim cursos sobre temàtiques socials i sobre la realitat de les persones que viuen situacions d’exclusió social. Només des de la reflexió podrem construir i participar en la transFormació de les desigualtats cap a una societat més crítica i justa per a tothom.

05/10/17
Formació
Nous tallers de formació amb reconeixement de crèdits ECTS
La FAS oferta dos nous tallers de cooperació i salut de cara al primer semestre del curs 2017-2018. Aquestes activitats ofereixen als estudiants de la UAB una formació en paral·lel als seus estudis curriculars.
30/01/17
Formació
Es programen dos tallers amb reconeixement ECTS
Per aquest segon semestre de curs la FAS ha programat dos tallers: un sobre "Drogues. Reflexions, visions i efectes de les substàncies" i  l'altre "Discapacitat o Capacitats diverses?". Estan reconeguts amb 2 crèdits ECTS i les inscripcions s'obren el 2 de febrer. 
02/11/16
Formació
Nova jornada d'anellament d'aus a la UAB
La FAS, en coordinació amb l'Oficina de Medi Ambient (OMA), organitzen un matí formatiu per anellar els ocells del Campus de Bellaterra el pròxim divendres 4 de novembre. La participació és oberta a tota persona interessada.
28/09/16
Formació
Inscripcions obertes a les activitats amb reconeixement ECTS
La FAS ofereix aquest primer semestre dues activitats formatives que l'alumnat de la UAB podrà reconèixer amb 2 crèdits ECTS en cada cas. S'impartiran els mesos de novembre i desembre. 
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats