FAS > Formació i crèdits

Oferim cursos sobre temàtiques socials i sobre la realitat de les persones que viuen situacions d’exclusió social. Només des de la reflexió podrem construir i participar en la transFormació de les desigualtats cap a una societat més crítica i justa per a tothom.

15/02/18
Formació
Discapacitat o capacitats diverses?
El servei de discapacitat de la UAB presenta una formació que s’iniciarà el 9 d’abril. Durant el taller s’abordaran temàtiques com el gènere i la discapacitat, l’accessibilitat, la salut mental i les dificultats d’aprenentatge amb les que treballa habitualment el PIUNE al Campus. L’activitat està reconeguda amb 2 crèdits ECTS
26/01/18
Salut
Visions i reflexions al voltant de les drogues
L’àrea de Salut de la FAS obre les inscripcions per la formació del segon semestre del curs 2017-2018. Aquest és un taller teòric i pràctic que compta amb ponències de professionals i experts en temàtiques rellevants al voltant de les drogues des d’una vessant biopsicosocial, històrica i antropològica. La formació consta de 6 sessions i podrà ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS
05/10/17
Formació
Nous tallers de formació amb reconeixement de crèdits ECTS
La FAS oferta dos nous tallers de cooperació i salut de cara al primer semestre del curs 2017-2018. Aquestes activitats ofereixen als estudiants de la UAB una formació en paral·lel als seus estudis curriculars.
30/01/17
Formació
Es programen dos tallers amb reconeixement ECTS
Per aquest segon semestre de curs la FAS ha programat dos tallers: un sobre "Drogues. Reflexions, visions i efectes de les substàncies" i  l'altre "Discapacitat o Capacitats diverses?". Estan reconeguts amb 2 crèdits ECTS i les inscripcions s'obren el 2 de febrer. 
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats