FAS > Formació i crèdits

Oferim cursos sobre temàtiques socials i sobre la realitat de les persones que viuen situacions d’exclusió social. Només des de la reflexió podrem construir i participar en la transFormació de les desigualtats cap a una societat més crítica i justa per a tothom.

28/09/16
Formació
Inscripcions obertes a les activitats amb reconeixement ECTS
La FAS ofereix aquest primer semestre dues activitats formatives que l'alumnat de la UAB podrà reconèixer amb 2 crèdits ECTS en cada cas. S'impartiran els mesos de novembre i desembre. 
22/01/16
Formació
Noves edicions dels tallers sobre drogues i discapacitat reconeguts amb ECTS
A partir del 25 de gener l'alumnat de la UAB pot inscriure's al "Curs sobre drogues. Reflexions, visions i efectes de les substàncies" i al de "Discapacitat o Capacitats diverses?", reconeguts, cadascun, amb 2 crèdits ECTS. 
23/09/15
Formació
Cursos de cooperació i sexualitat reconeguts amb crèdits ECTS
La FAS ofereix aquest primer semestre dues activitats formatives que l'alumnat de la UAB podrà reconèixer amb 2 crèdits ECTS en cada cas. Els cursos s'impartiran els mesos de novembre i desembre. Les inscripcions estaran obertes a partir del dilluns 5 d'octubre.
18/05/15
Salut
Inscripcions obertes per al curs de sexualitat reconegut amb crèdits
La FAS ofereix per a aquest estiu una nova edició del curs "Sexualitat i afectivitat. Una mirada integradora". Es durà a terme del 29 de juny al 3 de juliol, de 10.00 h a 14.00 h. L'activitat està reconeguda per la UAB amb 2 crèdits ECTS o 2 crèdits de lliure elecció.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats