FAS > Formació i crèdits

Oferim cursos sobre temàtiques socials i sobre la realitat de les persones que viuen situacions d’exclusió social. Només des de la reflexió podrem construir i participar en la transFormació de les desigualtats cap a una societat més crítica i justa per a tothom.

05/03/18
Formació
Taller DDHH amb reconeixement de crèdits ECTS
Obertes les inscripcions del “Taller de drets humans, migracions i asil”
La Fede acollirà una nova edició del taller sobre protecció internacional i migracions des d’una perspectiva de drets humans. Aquesta formació, coordinada per la FAS, comptarà amb entitats com Associació Ambdrets, l’Escola de Cultura i Pau, Irídia o el CCAR, entre d’altres. L’activitat podrà ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS.
15/02/18
Formació
Cartell taller discapacitat
Discapacitat o capacitats diverses?
El servei de discapacitat de la UAB presenta una formació que s’iniciarà el 9 d’abril. Durant el taller s’abordaran temàtiques com el gènere i la discapacitat, l’accessibilitat, la salut mental i les dificultats d’aprenentatge amb les que treballa habitualment el PIUNE al Campus. L’activitat està reconeguda amb 2 crèdits ECTS
26/01/18
Salut
Imatge cartell taller
Visions i reflexions al voltant de les drogues
L’àrea de Salut de la FAS obre les inscripcions per la formació del segon semestre del curs 2017-2018. Aquest és un taller teòric i pràctic que compta amb ponències de professionals i experts en temàtiques rellevants al voltant de les drogues des d’una vessant biopsicosocial, històrica i antropològica. La formació consta de 6 sessions i podrà ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS
05/10/17
Formació
Tallers amb reconeixement de crèdits
Nous tallers de formació amb reconeixement de crèdits ECTS
La FAS oferta dos nous tallers de cooperació i salut de cara al primer semestre del curs 2017-2018. Aquestes activitats ofereixen als estudiants de la UAB una formació en paral·lel als seus estudis curriculars.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats