Els mapes a les biblioteques de la UAB


 

Si voleu saber quin és el fons cartogràfic de que disposen les biblioteques de la Universitat  Autònoma de Barcelona, podeu dirigir-vos a la Cartoteca General o a Biblioteca de Ciència i Tecnologia. Aquí trobareu informació sobre aquests dos serveis:

 

    Cartoteca General

Biblioteca de Ciència i Tecnologia


Podeu consultar el Catàleg Geodoc que us      ofereix llistats de documents classificats per àmbits geogràfics. Disposeu d'una guia                                                                                                                 


 

 

 

 Cartoteca General 
Biblioteca de Ciència i Tecnologia

El Catàleg GEODOC és l'instrument de referència de la Cartoteca que us facilitarà la selecció dels documents que desitgeu consultar per als vostres estudis d'anàlisi del territori. L´ús d'aquest Catàleg és molt senzill, ja que el Catàleg GEODOC únicament us ofereix llistats de documents classificats per àmbits geogràfics. Per tant, us caldrà situar-vos en l'àmbit del Catàleg que coincideixi, total o parcialment, amb el vostre àmbit d'interès o d'estudi. Sempre haureu de dirigir la vostra tria o cerca en la perspectiva de la cobertura d'un àmbit geogràfic concret. A cada pàgina del catàleg trobareu els tipus de documents (atles i/o mapes) disponibles per a l'àmbit de referència junt a la taula de navegació.

  Podeu accedir-hi a través d'aquesta  adreça: GEODOC

                   
Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

 Propietat intel·lectual i accés obert                     Servei d'informació de les biblioteques - UAB