FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
20/07/18
FAS
Plaça tècnica cooperació
Publicades les ofertes de pràctiques extracurriculars per a estudiants
La FAS oferta un total de 30 places per a l’estudiantat de la UAB que tingui interès en fer pràctiques extracurriculars durant el curs 2018-2019. Aquestes places estan vinculades a les àrees de voluntariat, cooperació, discapacitat i comunicació i romandran obertes fins la primera setmana de setembre.
31/05/18
FAS
Imatge de l'acte de cloenda 2018
Transformació personal i social, el doble efecte de la participació
La FAS va tancar el curs a la Sala d’Actes del Rectorat el passat 29 de maig en un acte conduït per la periodista i professora de la UAB Anna Garnatxe. Enguany, l’acte ha estat vinculat a la reflexió sobre com participar de l’entorn fa transformar les persones i el territori
30/04/18
FAS
Acte de Cloenda 2018
Tanquem el curs parlant de transformació
La Fundació Autònoma Solidària celebra el 29 de maig l’acte de cloenda del curs 2017-2018. Aquesta trobada servirà de balanç de l’any acadèmic i comptarà amb alguns agents vinculats a l’activitat de la FAS que posaran en comú el paper de la Fundació com a entitat transformadora. L’acte serà conduit per la periodista i professora de la UAB, Anna Garnatxe.
30/01/18
FAS
Donació xec SAF
El SAF recapta 3.995 euros dels UAB Games
El director del SAF, l’Andreu Benet, va lliurar el xec amb les donacions recollides en la primera edició dels UAB Games. 5 euros de cada inscripció es destinaran a un projecte de sensibilització de la FAS sobre salut mental
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats