FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
20/02/17
Voluntariat
Publicació de la memòria d'activitats de la FAS del curs 2015-16
La Fundació Autònoma Solidària publica la memòria d'activitats del curs 2015-2016. El document repassa de manera visual i ràpida qui som i què fem, passem comptes amb finançadors i donants i donem a conèixer els principals àmbits de treball i activitats dutes a terme.
30/01/17
Discapacitat
Plaça de tècnic del programa UABImpuls: prospecció d’empresa
La FAS busca una persona per al programa per a la inserció laboral de l’alumnat amb discapacitat i altres col·lectius vulnerables. La persona contractada farà la prospecció amb les empreses.
30/01/17
FAS
La FAS s’estrena a Instagram
La Fundació Autònoma Solidària inaugura nou compte d’Instagram per arribar al públic usuari d’aquesta xarxa social i publicar fotos i vídeos del dia a dia de la Fundació. Ja podeu conèixer la FAS en imatges seguint-nos a @fas.uab.
24/01/17
Voluntariat
L'obra d'un intern de Brians 2 il·lustra el calendari 2017
El punt de llibre i calendari 2017 de la FAS enguany és una pintura que porta per títol “Corazón Irrompible” i ha estat realitzada per un intern d'aquest centre penitenci en una de les activitats del programa de voluntariat de Justícia de la FAS.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats