FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
07/03/17
FAS
Aprovació del pressupost 2017 per part del Patronat
En la reunió celebrada el passat 6 de març, el Patronat de la Fundació va aprovar el pressupost de l’any 2017 que serà de 1.224.664,38 euros. Durant la sessió, a més, el professor de la Facultat de Veterinària, Xavier Such, va acceptar formar part del màxim òrgan de govern de la FAS.
20/02/17
Voluntariat
Publicació de la memòria d'activitats de la FAS del curs 2015-16
La Fundació Autònoma Solidària publica la memòria d'activitats del curs 2015-2016. El document repassa de manera visual i ràpida qui som i què fem, passem comptes amb finançadors i donants i donem a conèixer els principals àmbits de treball i activitats dutes a terme.
30/01/17
Discapacitat
Plaça de tècnic del programa UABImpuls: prospecció d’empresa
La FAS busca una persona per al programa per a la inserció laboral de l’alumnat amb discapacitat i altres col·lectius vulnerables. La persona contractada farà la prospecció amb les empreses.
30/01/17
FAS
La FAS s’estrena a Instagram
La Fundació Autònoma Solidària inaugura nou compte d’Instagram per arribar al públic usuari d’aquesta xarxa social i publicar fotos i vídeos del dia a dia de la Fundació. Ja podeu conèixer la FAS en imatges seguint-nos a @fas.uab.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats