FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
30/01/18
FAS
El SAF recapta 3.995 euros dels UAB Games
El director del SAF, l’Andreu Benet, va lliurar el xec amb les donacions recollides en la primera edició dels UAB Games. 5 euros de cada inscripció es destinaran a un projecte de sensibilització de la FAS sobre salut mental
19/12/17
FAS
La FAS en l’horitzó 2021
Arran del disseny i aprovació d’un nou pla estratègic el curs 2016-2017, la FAS afronta els propers quatre anys amb la identitat redefinida i els objectius renovats, fet que la posicionarà com a entitat social universitària de referència.
20/12/17
FAS
"La UAB m'ha permès tenir una vida diferent a la que els immigrants estan predestinats"
Té 46 anys, llicenciat en Filologia Anglesa a la Universitat de Dakar (Senegal), d’on va arribar fa 18 anys. Tot just acaba de doctorar-se a la UAB. Se sent molt agraït a l’Autònoma perquè una beca que li va concedir la FAS li va canviar la vida: va poder fer un màster que li va obrir moltes portes. La progressió d'aquest Alumni UAB és digna d’admiració.
10/11/17
FAS
Més de 700 estudiants participen a les activitats de la FAS
Amb motiu de la Festa Major de la UAB, l’entitat va muntar dos estands a la plaça Cívica i a la plaça del Coneixement on, a més d’oferir informació sobre totes les activitats i projectes, es van poder realitzar quatre dinàmiques vinculades a les àrees de justícia, medi ambient, salut i voluntariat.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats