FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
31/05/18
FAS
Imatge de l'acte de cloenda 2018
Transformació personal i social, el doble efecte de la participació
La FAS va tancar el curs a la Sala d’Actes del Rectorat el passat 29 de maig en un acte conduït per la periodista i professora de la UAB Anna Garnatxe. Enguany, l’acte ha estat vinculat a la reflexió sobre com participar de l’entorn fa transformar les persones i el territori
30/04/18
FAS
Acte de Cloenda 2018
Tanquem el curs parlant de transformació
La Fundació Autònoma Solidària celebra el 29 de maig l’acte de cloenda del curs 2017-2018. Aquesta trobada servirà de balanç de l’any acadèmic i comptarà amb alguns agents vinculats a l’activitat de la FAS que posaran en comú el paper de la Fundació com a entitat transformadora. L’acte serà conduit per la periodista i professora de la UAB, Anna Garnatxe.
30/01/18
FAS
Donació xec SAF
El SAF recapta 3.995 euros dels UAB Games
El director del SAF, l’Andreu Benet, va lliurar el xec amb les donacions recollides en la primera edició dels UAB Games. 5 euros de cada inscripció es destinaran a un projecte de sensibilització de la FAS sobre salut mental
19/12/17
FAS
Logo Fundació Autònoma Solidària
La FAS en l’horitzó 2021
Arran del disseny i aprovació d’un nou pla estratègic el curs 2016-2017, la FAS afronta els propers quatre anys amb la identitat redefinida i els objectius renovats, fet que la posicionarà com a entitat social universitària de referència.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats