FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
10/11/17
FAS
Més de 700 estudiants participen a les activitats de la FAS
Amb motiu de la Festa Major de la UAB, l’entitat va muntar dos estands a la plaça Cívica i a la plaça del Coneixement on, a més d’oferir informació sobre totes les activitats i projectes, es van poder realitzar quatre dinàmiques vinculades a les àrees de justícia, medi ambient, salut i voluntariat.
31/10/17
Voluntariat
Un any més apostem per la Festa Major
La FAS surt al carrer amb el Comando Voluntariat per fer de la Festa Major de la UAB un entorn de transformació social i de reflexió sota el lema “La salut mental, visible i sense estigmes a la UAB”.
05/07/17
FAS
El Patronat aprova el nou Pla estratègic de la FAS
El passat 27 de juny, el Patronat de la FAS va aprovar el nou pla estratègic de la FAS per als propers 4 anys i el resum de comptes de l'exercici 2016.
25/05/17
Voluntariat
Una cloenda per compartir experiències de l’acció social de la UAB
Participants dels diferents programes de la Fundació Autònoma Solidària valoren la feina feta durant el curs en un acte conduït pel periodista Jordi Llompart.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats