Totes les activitats del programa Visita la UAB

Dia de les famílies

6 i 13 de maig de 2017

Visita pels estudiants que el curs vinent accedeixen a la universitat i les seves famílies. Coneix la facultat on estudiaràs i tots els serveis del nostre campus.

Saber-ne més >

Visites als centres de secundària

Novembre - maig

Un professor de la UAB es desplaçarà a la vostra localitat per informar-vos sobre la nostra oferta lectiva i orientar als futurs universitaris en la tria dels estudis.

Saber-ne més >

Visites al campus

Novembre - maig

Vine amb la teva escola o IES a conèixer la realitat del campus i el funcionament d'una facultat. Es poden fer visites específiques per àmbit de coneixement.

Saber-ne més >

Tech Party UAB

Del 20 al 23 d'abril

La Tech Party UAB és una activitat de caire lúdic oberta a tot el campus i orientada a la promoció d'activitats relacionades amb la cultura digital.


 

Saber-ne més >

Fira de Màsters de la Facultat d'Economia i Empresa

25 i 27 d'abril

La Facultat d’Economia i Empresa organitza una fira per presentar l'oferta de màsters i postgraus 2017-2018 i es comptarà amb la presència dels coordinadors dels màsters per atendre els dubtes específics sobre cada programa.

Saber-ne més >

MEMEnginy UAB

27 d'abril

MEMEnginy és una activitat de difusió de l'entorn empresarial amb jornades tècniques i fòrum de treball. És un punt de trobada entre estudiants, docents, investigadors, institucions i empreses del sector.

 

Saber-ne més >

Fira Màsters Facultats de Ciències i Biociències

Del 2 al 5 de maig

Les Facultats de Ciències i Biociències organitzen una fira per presentar l'oferta de màsters i postgraus 2017-2018 a tots els estudiants interessats i per atendre qualsevol consulta relacionada.

Saber-ne més >

Universitat d'estiu - Summer term UAB

Juliol - Setembre

Activitats acadèmiques que s'imparteixen a l'estiu. Inclou 3 modalitats: assignatures de grau, activitats de participació universitària i cursos propedèutics.

 

Saber-ne més >

Els Dissabtes de les Matemàtiques

Març - abril

Cicle de conferències on es mostra quina és la presència de les matemàtiques en el món actual i es comparteix la passió per aquesta ciència.


 

Saber-ne més >

Setmana de la Recerca. Lletres

Maig
L’objectiu  és potenciar la divulgació i la visibilitat de les investigacions realitzades al si dels seus departaments  i posar de relleu la importància dels resultats obtinguts.

Saber-ne més >

Saló de l'Ensenyament

Març

És la fira d'educació més gran de Catalunya. La UAB hi participa amb diferents estands per donar a conèixer la seva oferta d'estudis i de serveis.

Saber-ne més >

Saló Futura

Març

És la fira de Màsters i Postgraus. La UAB hi participa per donar a conèixer la seva oferta d'estudis i de serveis.
 

Saber-ne més >

Jornades Portes Obertes

Gener - febrer

200 xerrades sobre tots els estudis i les titulacions que imparteix la UAB, distribuïdes en tres dies i complementades amb visites i activitats al campus.

Saber-ne més >

Fires

Tot el curs

La UAB està present a les principals fires educatives nacionals i internacionals. Consulta les properes cites del nostre calendari.
 

Saber-ne més >

Programa Argó

Tot el curs

Assessorament als estudiants de batxillerat i de CFGS en el seu pas a la universitat. La UAB orienta en el treball de recerca i ofereix estades de pràctiques.

Saber-ne més >

Campus Ítaca

Del 8 de juny al 16 de juliol

Programa socioeducatiu destinat a estudiants que han acabat 3r d'ESO per motivar-los a continuar estudiant un cop superada l'etapa d'escolarització obligatòria.

Saber-ne més >

International Welcome Days

Setembre

Durant la setmana tindran lloc diverses activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons alguns col·lectius d'estudiants i les seves activitats.

Saber-ne més >

Jornades CROMA

Maig

El Programa CROMA és una iniciativa socioeducativa que acompanya a infants en risc d’exclusió a escoles de diferents municipis de la província de Barcelona.

Saber-ne més >

Olimpíada de Biologia

Febrer - març

La Facultat de Biociències acull a 200 participants de l'Olimpíada de Biologia de Catalunya 2017.
 

Saber-ne més >

Els Dissabtes de les Ciències Ambientals

Febrer - març

Seminaris que donen a conèixer els darrers progressos en les Ciències Ambientals i els apropen als estudiants i professionals interessats en aquests temes.

Saber-ne més >

Els Dissabtes de la Física

Febrer - març

Cicle de conferències que ofereix una panoràmica de l'ampli i apassionant món de la física. Es completa amb visites als diferents laboratoris de la UAB.
 

Saber-ne més >

Jornades de Química Interactiva

Gener - Febrer

Aquesta activitat potencia en els estudiants, l'interès per la Química com a ciència experimental, a través d'una participació activa dels assistents en el laboratori.
 

Saber-ne més >

Visites guiades al Servei de Microscòpia

Tot el curs

Visita durant la qual s'explica als alumnes els fonaments bàsics de les diferents microscòpies i les seves aplicacions. Inclou una pràctica amb els microscopis.

Saber-ne més >

Olimpíada Matemàtiques

Tot el curs

Les Olimpíades Matemàtiques són un concurs consistent en resoldre diversos problemes d'alta dificultat però en que només s'utilitzen tècniques de nivell de batxillerat.

Saber-ne més >

Olimpíada de Geologia

Febrer

Proves teòriques i pràctiques en les quals es convida als estudiants a demostrar els seus coneixements de Geologia.
 

Saber-ne més >

Projecte REVIR (Realitat Virtual)

Tot el curs

Sessions de treball experimental en un laboratori informatitzat en el Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica (CRECIM) de la UAB.

Saber-ne més >

Els Divendres del Dret

Febrer

Activitat on estudiants de batxillerat es converteixen per un matí en aprenents de jurista amb el seguiment i elaboració, presentació i resolució, d'un cas d'actualitat.

Saber-ne més >

Fira Màsters Dret

Maig

La Facultat de Dret organitza una fira de màsters per presentar l’oferta 2016-2017 a tots els estudiants interessats i per atendre qualsevol consulta relacionada.

 

Saber-ne més >

First Lego League

Febrer

El FLL és un torneig internacional que té per objectiu despertar l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia.


 

Saber-ne més >

YOMO

Febrer - març

YOMO és una activitat STEAM on els alumnes poden experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent. S'esperen 20.000 estudiants entre 10 i 16 anys en l'entorn del Mobile World Congress.
 

Saber-ne més >

Engineering Welcome Day

Octubre

Dia de benvinguda a l'escola d'enginyeria amb un seguit d'activitats per dinamitzar els estudiants de primer curs i donar a conèixer els grups d'estudiants ja existents a l'escola.
 

Batxibac

Gener

Jornada que presenta les diferents vessants de la francofonia a la UAB i on s'organitzen també un seguit d'activitats lúdiques i divulgatives sobre llengua i cultura franceses.

Saber-ne més >

Geografia en Acció

Febrer

Jornada on es presenta la titulació de Geografia de la UAB i es mostra l'ampli ventall de temàtiques i aproximacions que es poden fer des d'aquesta disciplina

Saber-ne més >

Olimpíada Clàssica

Març
El Grau d'estudis Clàssics presenta l'Olimpíada Clàssica que té per objectiu fomentar l’estudi de les llengües i la cultura clàssiques entre els estudiants.

Saber-ne més >

Lliga debat

Febrer

La Lliga de debat  té per objectiu fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants,  que hauran de defensar una posició sobre un tema d’actualitat.

Saber-ne més >

Intèrpret per un dia

Febrer - març

Activitat que mostra als alumnes els secrets de la interpretació i els consciencia sobre la importancia d'estudiar diferents llengües, fent un èmfasi especial en el francès i l'alemany.

Saber-ne més >

Escolab

Tot el curs

Tallers o visites que permeten veure la gran diversitat de laboratoris que existeixen i entrar en contacte directe amb els seus equips.
 

Saber-ne més >

Visites a la Vila Universitària

Del 4 al 25 de juliol

Visita a les instal·lacions i altres serveis de la Vila Universitària pels estudiants de la UAB interessats en residir dins del campus i gaudir de tots els seus avantatges.

Saber-ne més >