Beques i Programes

L'ICEX presenta a la UAB les seves Beques d'Internacionalització

[12/04/2018] ICEX ha convocat la 44a edició de les seves beques, que pretenen oferir una sòlida formació teòrica en comerç internacional i una formació pràctica especialitzada en les diferents oficines de la Xarxa Exterior de la Secretaria d'Estat de Comerç, en empreses espanyoles amb activitat internacional o en institucions internacionals.

ICEX presentarà les seves beques a la UAB dijous 19 d'abril.

Més informació.

Servei d’Ocupabilitat (UAB) | www.uab.cat/ocupabilitat 

Curs de preparació per a concursos i oposicions de la Unió Europea (UAB)

[12/04/2018] El Servei d’Ocupabilitat organitza, enguany, la tercera edició del “Curs de preparació per a concursos i oposicions de la Unió Europea”. Es tracta d’una formació adreçada, de forma transversal, a tot l’alumnat i persones titulades de la UAB que tinguin interès a fer carrera professional a les institucions de la UE. 

Més informació.

Servei d'Ocupabilitat (UAB) | www.uab.cat/ocupabilitat

Torna STARTUP LAB UAB, concurs de projectes emprenedors de caire social i sostenible

[24/01/2018] El Programa UAB-Emprèn i l'Escola d'Enginyeria impulsen la tercera edició d'aquesta iniciativa adreçada a l'alumnat i que vol accelerar projectes emprenedors de base tecnològica que resolguin reptes socials, ambientals i de salut al Campus. Les inscripcions estan obertes fins el 7 de febrer. 
Poden participar-hi estudiants de la UAB de totes les titulacions, que hauran de desenvolupar una idea que afronti, des de les TIC, algun dels desafiaments que proposa l’organització del concurs. Es tracta de quatre reptes basats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i que ja es van treballar a l’esdeveniment d’ideació UAB Reptes 2017.

Més informació

Nous tallers d'ocupabilitat i emprenedoria social amb reconeixement de crèdits

[24/01/2018] El Servei d'Ocupabilitat de la UAB ofereix, per primera vegada, formació amb reconeixement de crèdits ECTS. Ja s'han obert les inscripcions de tres tallers que començaran al febrer i el març i formaran l'alumnat en els àmbits de la prevenció de riscos laborals i de l'emprenedoria social i col·laborativa.  
Aquests tallers han estat dissenyats per dotar l’alumnat de la UAB de competències transversals que millorin la seva ocupabilitat i el facin més competitiu en el món professional. Ja n’hi ha tres de programats amb la inscripció oberta, cadascun amb 25 places disponibles que s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

Més informació

Nou curs virtual sobre generació d'idees i emprenedoria social per a l'alumnat de la UAB

[20/12/2017] Des del Programa UAB-Emprèn, que forma part del nostre servei, acabem de posar en marxa un curs virtual gratuït per a l’alumnat de la Universitat, sobre generació d’idees i emprenedoria social. Per tant, creiem que es tracta d’un projecte formatiu que pot ser interessant per a estudiants de totes les titulacions i que pot complementar els coneixements i competències adquirides amb els seus estudis. Per a més informació, podeu consultar la notícia.

Butlletí informatiu quinzenal sobre possibilitats de pràctiques en les Institucions Europees – Butlletí núm. 29 d’1 de desembre de 2017

[12/12/2017] Enllaç al Butlletí Informatiu quinzenal sobre pràctiques a les Institucions, Organismes i Agències de la Unió Europea (UE) elaborat per la Representació d’Espanya davant la UE (REPER) per mitjà de la seva Unitat de Recolzament a la presència d’espanyols a les Institucions Europees.
Pot obtenir-se informació addicional dins l’espai dedicat a les pràctiques professionals a la pàgina web de la REPER.

Unitat de recolzament per a la presència d’espanyols a les institucions de la UE | Representació Permanent d’Espanya davant la UE | Bv. du Régent 50 | 1000 Brussel·les | T: +32 2 509 88 11 | unidaddeapoyo@reper.maec.es | Consulta la nostra Pàgina Web | Segueix-nos a TwitterUDAreper

CROMA 2.0 – Vols treballar en l’acompanyament social i educatiu d’infants?

[13/10/2017] Els escric des de la FAS per tal de fer difusió d’una beca de pràctiques que oferim. Es tracta del programa CROMA, que dóna suport a nens de 5è i 6è de primària. La beca és per a estudiants que vulguin treballar amb nosaltres coordinant i dinamitzant aquest programa.
Busquem estudiants amb:
- El 50% dels crèdits de la titulació aprovats.
- Motivació i interès pels infants.
- Interès per coordinar i dinamitzar equips.
- Disponibilitat les tardes de dilluns a dijous.
 
Envia’ns el teu CV a: fas.croma@uab.cat | Fundació Autònoma Solidària | Edifici L’Àgora - Plaça Cívica | Campus de la UAB. 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) | Tel. +34 93 581 47 38 | www.uab.cat/fas | Twitter: @FAS_UAB |  Facebook: http://www.facebook.com/FAS.UAB | Instagram: @fas.uab

Diplocat – Beques per realitzar estudis internacionals

[29/09/2017] Em plau posar-me en contacte amb vostè per informar-lo/la que el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya, amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", ha obert la 35a convocatòria de les beques per realitzar estudis internacionals per al curs acadèmic 2017-2018, adreçada a estudiants que hagin cursat la seva llicenciatura a Catalunya i que vulguin realitzar estudis de postgrau fora de l’Estat espanyol.
Trobarà tota la informació a l’enllaç següent:
Català: http://www.diplocat.cat/ca/activitats/formacio/beques-i-ajuts/beques-d-estudis-internacionals
Castellà:http://www.diplocat.cat/es/actividades/formacion/becas-y-ayudas/becas-de-estudios-internacionales
La data límit de presentació de les candidatures és el 2 de juny de 2017.
Li demanaria que fes difusió d’aquesta informació dins la universitat i entre els estudiants, especialment entre aquells que es troben en el darrer curs del grau.

Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT) | Casa de les Punxes. Av. Diagonal, 418, 1r 2a | 08037 Barcelona | Tel. 93 4457110 | Fax 93 5541614 www.diplocat.cat | @ThIsCatalonia

Programa “Emprende tus Prácticas”

[29/05/2017] La Fundación José Manuel Entrecanales (FJME) y la Fundación Universidad-Empresa (FUE) acaban de abrir el plazo de presentación de solicitudes para participar en el programa “Emprende tus Prácticas”. Esta duodécima edición se desarrollará durante los meses de septiembre a enero de 2018 en 30 start-ups de base tecnológica de Ávila (1 plaza), Barcelona (3 plazas), La Coruña (1 plaza), La Rioja (1 plaza), Madrid (18 plazas), Palma de Mallorca (1 plaza) y Valencia (5 plazas).
Se ofrecen 30 plazas para estudiantes universitarios de últimos cursos y de máster de todas las áreas. Las prácticas se desarrollarán en horario de media jornada y los candidatos seleccionados recibirán una ayuda al estudio por parte de la FJME de 400 € brutos mensuales, además de ser dados de alta en el Régimen General de Seguridad Social conforme a la normativa vigente.
Cada uno de los jóvenes seleccionados se incorporará durante cuatro meses en alguna de las start-ups que participan en el programa, por ejemplo, Fintonic, Geoblink, MiNube, Runator o Waynabox entre otras.

Los interesados en optar por una de las plazas convocadas deberán registrarse en http://fjme.org/etp antes del próximo día 30 de junio de 2017 y pueden seguir la convocatoria y realizar consultas en Twitter a través de #EmprendeTusPrácticas.

2017 United Nations Language Competitive Examination for English Interpreters

[21/04/2017] We will be grateful if you could circulate the information about the above competitive examination. The deadline for registration is 8 May 2017. The link to online application is as follows: https://careers.un.org/lbw/jobdetail.aspx?id=77287   

Examinations and Tests Section | Office of Human Resources Management | United Nations | New York | ohrmlce@un.org| https://careers.un.org/lbw/home.aspx?viewtype=LE

Programa FARO (Gobierno de España)

[18/04/2017] FARO es un programa promovido y financiado por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte de España cuyo propósito es fomentar la movilidad de estudiantes de últimos cursos de todas las universidades españolas mediante la realización de prácticas formativas de calidad en empresas ubicadas en Europa, Estados Unidos y Canadá y en empresas españolas o multinacionales de Asia y Oceanía.
http://www.becasfaro.es/home.php   

Internship Offer in Brussels – EPHEC International Office Fall 2017

[18/04/2017] EPHEC University College in Brussels would like to welcome again a student stagiaire to join forces in our International Office from next September to December 2017. Period of the internships: 5th September 2017 – 21st December 2017. Working hours: Regular office hours (approx. 7 h 15 min / day). Job Description: The internship will take place in the International Office at our Brussels Woluwé campus. The main tasks will include: - assisting in the administrative management of student and staff exchange (incoming, outgoing); - working on international relations information material; - correspondence with international partners; - other administrative tasks.
Skills & Profile required: We are looking preferably for 3rd-year students with an academic training in office management, business or communication studies or other related academic areas, with the following profile: Working knowledge of Microsoft Office (WORD, EXCEL). Fluency in English (preferably at least B2 level). Good working command of French (preferably at least a B2 level). Other languages are also an asset (e.g. Spanish, German, Italian or Dutch).
Salary: No salary.The applicant student (M/F) will potentially benefit from an Erasmus+ (for EU partners) or Erasmus Belgica (for Flemish students within Belgium) Internship placement grant from his/her home institution.

Please send your application letter + CV (in English) + academic details (home institution coordinator, phone, E-mail) by e-mail to the EPHEC INTERNATIONAL OFFICE (for the attention of Mr F. Simonis), by 1st May 2017 to international@ephec.be. Website: http://www.ephec.be/international/erasmus.

Beques del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya

[18/04/2017] Us enviem informació sobre la convocatòria de beques del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya per realitzar estudis sobre afers euromediterranis al Col·legi d’Europa, Campus de Natolin, a Varsòvia, per si és del vostre interès. La data límit oficial per a presentar les sol·licituds a l´Entitat organitzadora, és el dia 8 d’abril de 2017.
 
Subunitat d'Assessorament | Unitat de Gestió de Recursos | Àrea de Gestió de la Recerca | Edifici A | Campus de la UAB · 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) · Barcelona · Spain | +34 93 581 23 82 · +34 93 581 25 62 | www.uab.cat

Becas FormARTE (Ministerio de Educación, Cultura y Deporte)

[18/04/2017] Us enviem informació sobre la convocatoria de las Becas FormARTE de formación y especialización en materia de la competencia de las instituciones culturales dependientes del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (BOE 01/04/2017), corresponents a l’any 2017, per si és del vostre interès. La data límit oficial per a presentar les sol·licituds a l´Entitat organitzadora és el dia 25 d’abril de 2017 a les 14 hores.   

Beques per col·laborar en l’atenció telefònica de suport a la matrícula (UAB)

[18/04/2017] Des de la Unitat de Promoció convoquem 11 beques per col·laborar en l’atenció telefònica de suport a la matrícula dels nous estudiants de grau i de màsters oficials. Us demanem si ens podeu ajudar a fer-ne difusió entre els vostres estudiants ja que la convocatòria, tot i ser molt interessant, s’ha aprovat el passat dia 30 i tenint en compte el període de vacances, és possible que els estudiants tinguin dificultats per informar-se d’aquests ajuts abans de la data màxima per presentar les sol·licituds (dia 18 d’abril). Us passem el link amb la informació detallada de la convocatòria: http://www.uab.cat/web/convocatoria-extraordinaria-d-ajuts-de-col-laboracio-1284986965563.html?param1=1345722460886&param2=UAB-FATWIRE   

Beatriz Cañete Ramírez | Tècnica de Comunicació | Unitat de Promoció de Grau i de Postgrau | Àrea de Comunicació i de Promoció | Campus de la UAB · 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) · Barcelona · Spain | T +34 935812080

Programa de formació i ocupació: Green & Digital Skills Vallès

[24/02/2017] Des del Servei d'Ocupabilitat de la UAB us informem que la xarxa CORE en Ciutats Intel·ligents i Sostenibles de la UAB, el Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat i el Consell Comarcal del Vallès Occidental impulsen el programa de formació i ocupació “Digital & Green Skills Vallès”. L’objectiu d’aquest projecte és formar professionals universitaris, de qualsevol especialitat, perquè puguin innovar en l’àmbit social i comunitari i despertar alternatives d’ocupació en el procés de transformació digital i sostenible. Està dirigit a joves fins a 29 anys amb formació universitària o CFGS, en situació d’atur i inscrits al programa de Garantia Juvenil del SOC (no cal cap tipus de formació tecnològica prèvia). Adjuntem l’enllaç al web del programa formatiu: www.digital4circular.com.

Equip d’Orientació Professional | Servei d’Ocupabilitat|Plaça Cívica, Edifici RR, 1a Planta (davant la Biblioteca CC. Comunicació) | 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) | Barcelona | T +34 93 586 80 38 | orientacio.professional.tc@uab.cat

Europe Language Jobs

[09/02/2017] Em poso en contacte amb vosaltres des del departament de Comunicació de Europe Language Jobs, un portal de feina online especialitzat en ofertes de feina multilingües arreu d’Europa. No som una empresa que pretén fer publicitat o contractar algú, més aviat som un recurs dirigit a joves europeus per ajudar-los a trobar una feina o unes pràctiques. Entre els nostres clients s’inclouen companyies com Apple, Nike o Amazon, i comptem també amb múltiples ofertes de pràctiques a la nostra pàgina. Considerem, doncs, que podria tractar-se de contingut d’interès per als estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona. Adjunto aquí l’enllaç de la nostra pàgina web perquè es pugui incloure en la vostra pàgina i compartir-ho amb els vostres graduats, així com estudiants que busquin pràctiques: https://www.europelanguagejobs.com/. Qualsevol dubte, contacteu-me sense cap mena de problema.

Mariona Esteva | Marketing & communications at EuropeLanguageJobs.com    
mariona@europelanguagejobs.com |  Contact: +44 20 3411 5167 (Weekdays: 09.00h - 18.00 CET | EUROPE LANGUAGE JOBS, S.L. |  C/ Tenor Viñas, 14.  08021 Barcelona  |  info@europelanguagejobs.com

Beques Fulbright

[02/02/2017] Si ets estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona t'animem a assistir a la sessió informativa sobre les BECAS FULBRIGHT, el dimecres 15 de febrer a les 12,00h a la Sala Cinema de la UAB (Plaça Cívica). Les beques Fulbright estan destinades a graduats que vulguin realitzar estudis de màster, doctorat i excepcionalment projectes d’investigació pre-doctoral als EUA; inclouen costos de matrícula, viatge, compra de llibres i materials, manutenció, assegurança mèdica i d'accidents i un conjunt de serveis de suport molt interessants per al becari. La convocatòria estarà oberta fins el 16 de març.

Per a qualsevol dubte podeu mirar a la pàgina web Beca Fulbright o esperar a la sessió del dia 15 de febrer que es durà a terme al campus de la UAB.

Treball Campus (UAB): Taller pràctic i sessions informatives, Programa EUROACCIÓ Mentoring

[02/02/2017] Ens plau adjuntar informació sobre les properes activitats organitzades en el marc del Programa EUROACCIÓ Mentoring i que poden ser interessants pels vostres estudiants. Taller pràctic de preparació als concursos i oposicions de la Unió Europea. Dia 10 de febrer de 14 a 19h a la sala d'actes de la Facultat de Dret. En aquest enllaç trobareu la informació. La notícia està introduïda a FatWire del web de la UAB. Nom: 170202_taller_oposicions_ue_mipue . ID: 1345718685377. Sessions informatives "Polítiques, eines i territoris de la UE per a l'ocupació". Dies 15 i 16 de febrer de 13,30 a 15,30h a l'Aula Magna de la Facultat de Comunicació. Fem l'enllaç a la informació.

Erasmus + pràctiques (Treball Campus) | erasmus.practiques.tc@uab.cat | http://www.uab.cat/treball-campus

Boletín informativo quincenal sobre prácticas en las Instituciones Europeas – Boletín nº 11 de 1 de febrero de 2017

[02/02/2017] Se remite en el anexo el Boletín Informativo quincenal sobre prácticas en las Instituciones, Organismos y Agencias de la Unión Europea (UE) elaborado por la Representación de España ante la UE (REPER) por medio de su Unidad de Apoyo a la presencia de españoles en las Instituciones Europeas. Otros enlaces de interés: espacio dedicado a prácticas profesionales en la página web de la REPER y espacios dedicados a prácticas profesionales en las Páginas Web de las distintas Instituciones, Servicios y Agencias de la UE.

Unidad de Apoyo | Representación Permanente de España ante la UE | Bv. du Régent 50 - 1000 Bruselas | T: +32 2 509 88 11 | unidaddeapoyo@reper.maec.es | Consulta nuestra Página Web | Síguenos en TwitterUDAreper

Treball Campus (UAB): Mòdul formatiu i Curs de preparació als concursos UE

[17/01/2017] Ens plau adjuntar informació sobre dues activitats organitzades en el marc del Programa EUROACCIÓ Mentoring i que poden ser interessants per als vostres estudiants: Mòdul formatiu d'orientació i recursos per treballar a Europa. 26 de gener, 13:30h a la Sala d’actes de la Facultat Ciències i Biociències. Més informació i inscripcions en el següent enllaç. Curs de preparació als concursos de la Unió Europea: Dissabtes 11, 18, 25 de febrer i 4,11 de març. Inscripció oberta fins el dia 3 de febrer. Més informació i inscripcions en el següent enllaç.

Erasmus + pràctiques (Treball Campus) | Plaça Cívica, Edifici N (Biblioteca CC. Comunicació), Planta Baixa | 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) | Barcelona | T +34 93 581 48 90 | erasmus.practiques.tc@uab.cat | http://www.uab.cat/treball-campus

Beques "la Caixa" – un any més compromesos amb el talent

[02/12/2016] A través del programa de beques, l’Obra Social ”la Caixa” ajuda joves amb talent a desenvolupar tot el seu potencial. Enguany, convoquem un total de 197 beques de postgrau per ampliar estudis a les millors universitats i centres de recerca d’arreu del món. 65 beques per cursar estudis de postgrau en universitats europees. 55 beques per cursar estudis de postgrau a l’Amèrica del Nord i Àsia-Pacífic. 20 beques per cursar estudis de doctorat en universitats i centres de recerca espanyols. 57 beques per a investigadors internacionals per cursar estudis de doctorat als millors centres de recerca espanyols. Si coneix estudiants, investigadors o joves amb un talent inspirador, animi’ls a demanar una beca de ”la Caixa” perquè arribin a ser persones imprescindibles per al progrés. Consulti aquí tota la informació sobre la nova convocatòria.

Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, ”la Caixa”. Obra Social “la Caixa” info@news.obrasociallacaixa.com

Treball Campus (UAB): beques Erasmus+ Pràctiques i Programa Propi Pràctiques i programa Euroacció Mentoring

[19/10/2016] Informació relativa als programes de beques de mobilitat per a pràctiques, Erasmus+ Pràctiques i Programa Propi Pràctiques. Aquests programes permeten fer estades de pràctiques curriculars o extracurriculars tant a països europeus com a la resta del món. Trobaràs tota la informació de la convocatòria 2016-2017 en l’enllaç següent. Aquest curs disposem de moltes beques i creiem que el 98% dels estudiants que ho demanin podran obtenir finançament per les seves estades i queden dues convocatòries. Aprofitem l’avinentesa per mostrar-vos els recursos per pràctiques i treballar a l’estranger de què disposem a la pàgina web.

Erasmus + pràctiques (Treball Campus) | Plaça Cívica, Edifici N (Biblioteca CC. Comunicació),  Planta Baixa | 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès, Barcelona) | T +34 93 581 48 90 |  erasmus.practiques.tc@uab.cat | http://www.uab.cat/treball-campus

Programa Enfeina't (Universitat Pompeu Fabra)

[23/09/2016] Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que la Universitat Pompeu Fabra està desenvolupant, juntament amb la Fundació Factor Humà i l'empresa Ingeus, un programa d'acompanyament i inserció laboral en el marc de la Garantia Juvenil per als graduats universitaris. El Programa l'hem batejat com ENFEINA'T (Podeu clickar a sobre per veure'n més detalls) i fins ara estem tenint uns resultats molts bons d'inserció dels participants al programa i hem decidit obrir el nostre dispositiu a tots els graduats de les Universitats de Catalunya.  https://www.youtube.com/watch?v=p_P9JoV7Kio&feature=youtu.be  
Els requisits per poder participar a la Garantia Juvenil són tenir menys de 30 anys i no estar treballant ni estudiant més de 10 hores setmanals, per tant, els graduats i els estudiants dels últims cursos són susceptibles de participar-hi. Nosaltres ja hem contactat amb tots els nostres graduats que tenen menys de 30 anys per tal d'engrescar-los a participar-hi, per això, us voldríem demanar si creieu oportú i d'interès per als assistents a la vostra biblioteca fer difusió del programa ENFEINA'T i convidar-los a participar.

Si necessiten ampliar qualsevol informació, no dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres: sonia.marzo@upf.edu | www.upf.edu/enfeinat | Tel. +34 609.32.00.57 / +34 93 542 11 89 

Bolsa de trabajo de AulaSIC

[27/05/2016] Consulta la bolsa de trabajo de AulaSIC con frecuencia si quieres conocer las novedades. En ocasiones el proceso está abierto a cualquier traductor profesional que cumpla los requisitos. No está restringido exclusivamente a antiguos alumnos. Las agencias que publican sus ofertas en la bolsa de trabajo de AulaSIC confían en la formación que impartimos. Si has participado en alguna de las acciones formativas de AulaSIC es recomendable que lo hagas constar de forma destacada en tu currículum. 

Nuestros datos: AulaSIC | Balmes, 201, 6º 2ª | Barcelona 08006