UAB

Māster Oficial - Recerca Biomčdica Translacional

Presentaciķ

Testimonis dels estudiants del Māster en Recerca Biomčdica Translacional

El màster de Recerca Biomèdica Translacional és un programa de caràcter oficial pensat per formar investigadors/es d'excel·lència, amb la combinació necessària de coneixements i competències científiques i mèdiques, que contribueixin a l'èxit de la recerca biomèdica translacional del futur. El programa pretén  apropar i inserir els graduats en el món de la recerca biomèdica i dóna accés als estudis de doctorat.

La característica més distintiva d'aquest màster és que s’imparteix íntegrament en un Institut d'Investigació Sanitaria (IIS) de tercer nivell. Les classes son conduïdes per investigadors bàsics, clínics i metges que estan en contacte constant amb els pacients de l'hospital.

El màster consta de dos parts ben diferenciades. Per una banda, durant el primer semestre del curs es realitzaran totes les classes teòriques presencials. D'altra banda, s'inclou un període de pràctiques entre 5 i 7 mesos durant els quals l'alumne estarà en contacte amb l'equip d'investigadors del VHIR, de metges i pacients de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, ampliarà la seva formació i adquirirà experiència professional per enriquir el seu currículum.

Sortides professionals

El màster dotarà als estudiants dels coneixements i habilitats necessàries per incorporar-se com a investigadors translacionals en centres de recerca del sector públic i/o privat, així com per desenvolupar l’activitat investigadora en departaments d’R+D+i de la industria farmacèutica, biotecnològica, terapèutica, diagnòstica i de dispositius mèdics o afins.

Aquest màster està especialment orientat a la recerca i a que els estudiants puguin continuar la seva formació mitjançant la realització d'una tesi doctoral. En finalitzar el màster, els estudiants podran incorporar-se al programa de doctorat en Recerca Translacional,  Biomedicina, Bioquímica i Biologia Molecular, Medicina, Farmacologia, entre d’altres.  L'any 2012 el VHIR va acollir més de 200 estudiants predoctorals procedents de diferents universitats i es van presentar 60 tesis dirigides per doctors del Institut de Recerca.

Māster Oficial UAB

50 places
Presencial
Crčdits: 60 crčdits ECTS
Inici de la preinscripciķ 15/03/2017
Veure el calendari
Preinscripciķ tancada
Preu: 53€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2017-2018
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2017-2018
 
Centre: Facultat de Veterināria
http://www.uab.cat/veterinaria/

Lloc: Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Idioma:Anglčs (50%), Castellā (50%)
Universitat coordinadora:Universitat Autōnoma de Barcelona

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://master.vhir.org/
http://www.genial.ly/View/Index/5703ab7d1561e807dcc765dc