<img src="/Xcelerate/graphics/novaUAB/interior/bgTorresAdnInterior.jpg" alt="Un cielo claro mirado desde las torres de la UAB"/>

 

Allotjament UAB
Servei de Llengües UAB
International Welcome Point

Inici > Estudiar > International summer school

International Summer School

Programes per a grups: una experiència única

Aquests programes s'adrecen a grups d'estudiants internacionals que volen formar-se acadèmicament en un centre universitari de qualitat, amb les assignatures i els horaris que prefereixin i s'adeqüin a les seves necessitats.

La millor opció d'aprenentatge per a l'estiu

La Universitat Autònoma de Barcelona ha creat la UAB International Summer School per oferir als estudiants internacionals una experiència única i rica en aprenentatge i vivències personals durant els mesos d'estiu. Aquest programa compta amb la garantia de qualitat d'una de les millors universitats europees, la UAB, i es desenvolupa en un entorn natural exclusiu, pensat per a la vida universitària, i a pocs minuts d'una de les ciutats més interessants de la Mediterrània, Barcelona.

Un bon lloc per estudiar i viure

Barcelona és un referent a Europa i a la Mediterrània. Una ciutat oberta, dinàmica, cosmopolita i moderna, que conserva la important herència cultural dels seus més de dos mil anys d'història.

Grans artistes com Antoni Gaudí, Joan Miró, Pablo Picasso o Mies van der Rohe han deixat empremta a la ciutat. La seva àmplia oferta cultural, composta per museus, monuments, sales d'exposicions, concerts i tota classe d'esdeveniments, així com la seva gastronomia rica i variada, fan de Barcelona una urbs desperta i activa les 24 hores del dia.

Encara que sigui una de les ciutats més urbanes d'Europa, la naturalesa i la tranquil·litat mai no són gaire lluny, i hi ha diverses oportunitats per gaudir de les excel·lents platges, mentre que els Pirineus, així com altres serralades, ofereixen pintorescos paisatges i importants estacions d'esquí.
  
El campus: tots els serveis a l'abast de la mà

Estudiar a la UAB vol dir accedir a una formació d'alta qualitat en un ambient obert i multicultural, i amb tots els serveis necessaris a poca distància.

Les biblioteques, llibreries, el centre esportiu i la sala de cinema són al campus mateix, a més d'altres serveis per a la comunitat universitària. Al centre del campus hi ha l'International Welcome Point, l'oficina que ofereix informació i ajuda específicament als estudiants i als professors internacionals.
 

 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona