Proves de nivell

Si ja tens coneixements de l’idioma que vols estudiar amb nosaltres, et recomanem que facis una prova de nivell per tal de saber quin curs és el més adient per a tu.

S’organitzen proves de nivell unes setmanes abans de l’inici dels cursos. Al final d'aquesta pàgina trobaràs informació sobre els períodes per fer proves de nivell en funció de l’idioma que vols estudiar. De totes maneres, si no hi ha horaris programats per a proves de nivell, també pots contactar amb avaluacio@uab.cat.

No cal inscriure’s per fer la prova, que és gratuïta i no compromet la persona que la fa a matricular-se.

Durant les proves de nivell, el professorat de cada llengua també atén les consultes que puguis tenir sobre els cursos (horaris, calendari, metodologia, continguts, etc.).

Si tens un certificat que acredita que has assolit el nivell anterior, pots matricular-te directament al curs passant per la Secretaria del Servei.

Descripció de la prova
La prova de nivell consta d’una part de tipus test, d’una redacció i d’una entrevista breu, que es fa individualment, amb un professor d’UAB Idiomes.

Resultat
En acabar la prova, el professor que t’ha fet l’entrevista et dirà quin és el curs més adient per a tu i ja podràs passar per Secretaria a formalitzar la matrícula.

Calendari de proves: Anglès, Alemany, Francès i Italià
Català i Espanyol
Taula equivalències SIMTEST-MECR