Treball Campus > Estudiants i titulats > Emprenedoria

Emprenedoria


El Programa UAB Emprèn aglutina el conjunt d’iniciatives i activitats que es duen a terme al Campus de la UAB amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor –de forma transversal i multidisciplinària– entre els estudiants i titulats de la Universitat. El Programa posa a la disposició dels usuaris informació i formació en emprenedoria, fent un especial incís en l’emprenedoria social i el cooperativisme, que facilitin i fomentin la generació d’idees. Amb aquesta finalitat, UAB Emprèn disposa d’un espai de treball on els usuaris amb noves idees reben suport i assessorament especialitzat per facilitar el seu desenvolupament.

Si ets estudiant i vols empendre, trobaràs tota la informació de UAB Emprèn en el següent enllaç.

Si tens una idea, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.


Formació: Si estàs interessat en la nostra oferta formativa, posa't en contacte amb nosaltres (uab.empren@uab.cat).

Les iniciatives que generin la creació d'una empresa d'àmbit teconològic es tractaran conjuntament amb el Parc de Recerca de la UAB.

La UAB forma part de la Xarxa d'Emprenedoria Universitària.

 Enllaços 

Departament de Treball. Generalitat de Catalunya: Creació d'empreses.

Departament de Treball. Generalitat de Catalunya: Publicacions sobre creació d'empreses.

ACC1Ó
(Generalitat de Catalunya): Agència de suport a la competitivitat de l'empresa catalana. Especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial.

BarcelonaNETactiva: Informació i eines de qualitat per a emprendre un negoci.

Direcció General de la Joventut. Treball. Programa Autoempresa i Emprenedoria: Programa per impulsar, formentar i donar suport a tots els joves que volen ser emprenedors i crear la seva pròpia empresa i lloc de treball.

Enterprise Europe Network (ENN): Xarxa europea formada per cambres de comerç, agències de desenvolupament empresarial i centres tecnològics universitaris.

 

Contacta: Servei d'Ocupabilitat

+34 93 581 28 00

Edifici N, Campus UAB, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

s.ocupabilitat@uab.cat

2017 Universitat Autònoma de Barcelona