FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
30/01/17
Discapacitat
Plaça de tècnic del programa UABImpuls: prospecció d’empresa
La FAS busca una persona per al programa per a la inserció laboral de l’alumnat amb discapacitat i altres col·lectius vulnerables. La persona contractada farà la prospecció amb les empreses.
24/11/16
Discapacitat
Necessitat d’un marc legal incentivador i de més recursos, conclusions de la jornada sobre inserció laboral de persones amb diversitat funcional
Diferents experts en l'àmbit de la inserció laboral i de la discapacitat han analitzat la situació de l’accés al món laboral de persones amb diversitat funcional assenyalant que encara hi ha molta feina per fer. 
21/11/16
Discapacitat
Les Beques Impuls obren la seva convocatòria pel curs 2016-17
La FAS, amb el suport del Consell Social de la UAB, obre el període de presentació de sol·licituds per accedir a les Beques Impuls 2016- 2017, adreçades a estudiants amb discapacitat en situació de dependència de la UAB i que tenen l'objectiu de facilitar-los l'accés a la universitat. El termini de presentació de la sol·licitud s'inicia el 21 de novembre i es tancarà el 9 de desembre. 
09/11/16
Discapacitat
Nova jornada sobre inserció laboral de persones amb diversitat funcional: l’empresa com a element clau
En el marc del Programa UABImpuls de la Fundació Autònoma Solidària amb la col·laboració de Treball Campus, el proper 22 de novembre tindrà lloc la jornada “L’empresa com a element clau per a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional. Com garantir el compliment de la LGD en l’àmbit de les empreses?”.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats