FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
20/12/17
Discapacitat
El Disseny Universal d’Aprenentatge arriba a la UAB
La Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració del PIUNE, impulsa un projecte d’innovació docent basat en l’accessibilitat universal als estudis.
29/11/17
Discapacitat
Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional a la UAB
Dimarts 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, es farà un acte que constarà de la lectura d'un manifest i una actuació de dansa inclusiva. L'esdeveniment està organitzat per l'Observatori per a la Igualtat i compta amb la col·laboració de la FAS i Cultura en Viu.
17/11/17
Discapacitat
App&Town-UAB és la nova aplicació web de càlcul de rutes
Necessites saber com arribar al Campus de la UAB o com moure’t pel seu interior? Calcula a través del mòbil les rutes per desplaçar-te i planeja-la en funció de l’accessibilitat de cada transport.
13/11/17
Discapacitat
La FAS obre una nova convocatòria de les Beques Impuls 2017-2018
Presentem una nova edició del Programa Impuls que s’adreça als estudiants amb discapacitat en situació de dependència amb l’objectiu final de garantir la igualtat de condicions en l’accés a l’educació superior. Les sol·licituds es podran lliurar fins el 24 de novembre.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats