FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
18/10/17
Discapacitat
Beques accessibles per als estudiants de la UAB
La FAS, mitjançant el PIUNE, col·labora activament en la inclusió sociolaboral de persones amb capacitats diverses informant de beques com les de la Fundación Universia i la Fundación ONCE-CRUE. Durant les properes setmanes, qualsevol estudiant amb discapacitat pot presentar la sol·licitud i beneficiar-se d’aquests ajuts.
09/10/17
Discapacitat
El PIUNE participa al I Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió
El PIUNE, servei d’atenció a la discapacitat de la UAB, participarà al I Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió, que es desenvoluparà els dies 7 i 8 de novembre. Aquesta trobada es dirigeix a equips d’investigació, especialistes i entitats associades a l'àmbit universitari que hagin dut a terme projectes d’investigació i tasques relacionades amb l’atenció a les persones amb discapacitat. 
31/05/17
Discapacitat
Les biblioteques de la UAB ofereixen recursos d’estudi per a estudiants amb necessitats específiques
Lupes per llegir millor la informació, programari específic per a estudiants amb dificultats d’aprenentatge, cabines adaptades...són alguns dels recursos que disposen les biblioteques de la UAB en el marc d’un projecte del Piune que té el suport del Consell Social.
30/01/17
Discapacitat
Plaça de tècnic del programa UABImpuls: prospecció d’empresa
La FAS busca una persona per al programa per a la inserció laboral de l’alumnat amb discapacitat i altres col·lectius vulnerables. La persona contractada farà la prospecció amb les empreses.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats