FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
19/04/18
Discapacitat
UAB Impuls organitza una jornada d’inserció laboral
Enguany és la tercera edició d’un acte que està orientat a informar sobre recursos, bones pràctiques i exemples reals d’inserció laboral de persones amb diversitat funcional. La jornada, que compta amb el suport del Servei d’Ocupabilitat, es celebrarà el proper 7 de maig a la Facultat de Psicologia de la UAB.
22/03/18
Discapacitat
El Consell de Govern aprova el segon Pla d'acció sobre discapacitat i inclusió de la UAB
L’Observatori per a la Igualtat i el Vicerectorat d’alumnat i ocupabilitat han elaborat el PAD II, un recull de mesures i compromisos de la universitat per garantir els drets de les persones amb discapacitat durant el període 2018-2023.
23/01/18
Discapacitat
Convocatòria d’ajuts per a estudiar anglès a l’estranger
La Fundación ONCE impulsa un programa d’ajuts de mobilitat internacional per aprendre anglès en qualsevol país de parla anglesa de la Unió Europea. Tots els joves amb diversitat funcional d’entre 18 i 30 anys poden presentar una sol·licitud fins el 31 de maig de 2018.
20/12/17
Discapacitat
El Disseny Universal d’Aprenentatge arriba a la UAB
La Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració del PIUNE, impulsa un projecte d’innovació docent basat en l’accessibilitat universal als estudis.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats