Xavier Cervera, primer premi del concurs de fotografia Exponatura UAB

Exponatura

La fotografia "Fugint del canvi climàtic? (arxipèlag àrtic de Svalbard)" del professor del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat, Xavier Cervera Vallve, ha estat la guanyadora del concurs, que ha comptat amb 119 participants.

14/06/2017

Un total de 226 fotografies de 119 participants han estat presentades en la darrera edició del concurs Exponatura UAB, organitzat pel Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia.

El primer premi del certamen ha estat per a l’obra "Fugint del canvi climàtic? (arxipèlag àrtic de Svalbard)", del professor del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat Xavier Cervera Vallve. El segon premi ha recaigut en la fotografia “Arbre de Nadal?”, d’Arnau Soler Costa, estudiant del grau de Biologia Ambiental de la Facultat de Biociències. I el tercer premi ha estat per a la instantània “El repòs de la papallona”, d’Òscar Fernández Cecília, tècnic de suport a la recerca del Departament Enginyeria Química, Biològica i Ambiental.

L'entrega de premis, que va tenir lloc el 8 de juny passat en el marc de la III Jornada Científica del departament BABVE, va comptar amb la presència del vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura, Carlos Sánchez, i del degà de la Facultat de Biociències, Jaume Farrés.

Totes les fotografies presentades al concurs es podran veure en una exposició a l'entrada de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia de la Facultat de Biociències fins al 30 de juny de 2017.
 
Més informació:

Fotografies de l’entrega de premis

Web d'Exponatura UAB on es poden veure les tres fotos guanyadores i els 7 accèssits

 

Notícies relacionades

Bicicleta Facultat de Veterinària

Quarta edició del repte "A la UAB en bici"

La UAB obre un nou període per a participar en el repte “A la UAB en bici”, dirigit a tota la comunitat universitària. Es comptaran els quilòmetres recorreguts entre el 15 de maig i el 15 de juny per totes les persones inscrites. Llegir més

Totes les notícies