Últims dies per presentar propostes al Premi CIEU-FUABformació 2017

Convocatòria Premi CIEU idea més innovadora 2017

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) celebra cada any un premi la idea més innovadora per fomentar l'esperit dinàmic i innovador dels estudiants de l'Escola i de la UAB. 

10/11/2017

El CIEU ha convocat el VIII Premi a la idea més emprenedora, dirigit principalment als estudiants de tots els cursos o titulacions de la FUABformació. així com la resta d'estudiants de la UAB.

Els participants, que poden presentar-se en grup o individualment, han d'enviar les seves propostes a través d'aquest formulari de registre i fitxa de participació, abans del 5 de desembre de 2017.

L’entrega de premis serà el dijous 14 de desembre de 2017, a les 19:30 hores, a la Sala Lluís Vives I de l’Hotel Campus UAB.

El premi constarà d'un certificat d'acreditació i una dotació econòmica de 1.500 euros, repartida entre les dues categories que opten al premi:

·        La categoria FUABformació (EUTDH, EPSI i ESAGED)
·        La categoria Resta de la UAB
 

De cada categoria s'escollirà una primera (350 €), segona (250 €) i tercera (150 €) posició.

Per a més informació, consulta les bases o posa't en contacte amb la organització, a través del correu cieu.fuab@uab.cat, o trucant el 663 090 323.

 

Notícies relacionades

Gimcana primer curs Grau

Una sessió d’acollida ludificada per als estudiants de 1º de Grau

Els alumnes de nou accés al Grau en Prevenció i Seguretat Integral descobriran els aspectes més logístics i alguns espais del Campus a través d’una gimcana, el dimecres 12 de setembre, a les 15 hores. Durant la sessió es desvetllarà un projecte de col·laboració en el qual un grup d’estudiants serà seleccionat per participar-hi. Llegir més

Totes les notícies