Una tesi del Departament d'Empresa rep el premi Cum Laude de l'Institut Món Juïc

Acte de lliurament del premi Cum Laude d'economia i dret

La tesi de Montserrat Casalprim, dirigida pels professors del Departament d'Empresa de la UAB Diego Prior i Josep Rialp, ha obtingut el premi Cum Laude que atorga l'Institut Món Juïc en la categoria d'economia i dret.

26/04/2017

L'Institut Món Juïc convoca aquests premis amb el suport de la Generalitat i la col·laboració de la Xarxa Vives d'Universitats amb l'objectiu de premiar i donar difusió a recerques escrites en català. Van ser creats l'any 2008 i enguany han incorporat la nova categoria d'economia i dret, en la qual ha estat distingida Casalprim, professora de la Universitat d'Andorra, per la seva tesi L'eficiència del procés educatiu de maternal i primera ensenyança a Andorra.

El lliurament del premi va tenir lloc el 25 d'abril passat, a la Universitat d'Andorra. Hi van intervenir tant Casalprim com els directors de la tesi, Prior i Rialp, que són també, respectivament, degà i vicedegà d'Estudis de Postgrau de la Facultat d'Economia i Empresa. L'acte va ser conduït pel president de la Xarxa Vivies d'Universitats i rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau, i va comptar amb les intervencions també de Tessa Calders, presidenta de l'Institut Món Juïc; Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística de la Generalitat; i Eric Jover, ministre d'Educació i Ensenyament Superior d'Andorra.

Més informació: Xarxa Vives d'Universitats

 

Notícies relacionades

"Masterclass" sobre
La Marató de TV3

El 25 d'octubre pròxim tindrà lloc la primera de les masterclass sobre La Marató de TV3 que acollirà la UAB durant aquest curs. Es farà, oberta a tota la comunitat, a la Facultat de Biociències, abordarà aspectes relacionats amb la recerca, i comptarà amb la presència d'experts, investigadors i testimonis.

Llegir més

Totes les notícies