Una tesi del Departament d'Empresa rep el premi Cum Laude de l'Institut Món Juïc

Acte de lliurament del premi Cum Laude d'economia i dret

La tesi de Montserrat Casalprim, dirigida pels professors del Departament d'Empresa de la UAB Diego Prior i Josep Rialp, ha obtingut el premi Cum Laude que atorga l'Institut Món Juïc en la categoria d'economia i dret.

26/04/2017

L'Institut Món Juïc convoca aquests premis amb el suport de la Generalitat i la col·laboració de la Xarxa Vives d'Universitats amb l'objectiu de premiar i donar difusió a recerques escrites en català. Van ser creats l'any 2008 i enguany han incorporat la nova categoria d'economia i dret, en la qual ha estat distingida Casalprim, professora de la Universitat d'Andorra, per la seva tesi L'eficiència del procés educatiu de maternal i primera ensenyança a Andorra.

El lliurament del premi va tenir lloc el 25 d'abril passat, a la Universitat d'Andorra. Hi van intervenir tant Casalprim com els directors de la tesi, Prior i Rialp, que són també, respectivament, degà i vicedegà d'Estudis de Postgrau de la Facultat d'Economia i Empresa. L'acte va ser conduït pel president de la Xarxa Vivies d'Universitats i rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau, i va comptar amb les intervencions també de Tessa Calders, presidenta de l'Institut Món Juïc; Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística de la Generalitat; i Eric Jover, ministre d'Educació i Ensenyament Superior d'Andorra.

Més informació: Xarxa Vives d'Universitats

 

Notícies relacionades

Totes les notícies