Tot a punt per la MILID Doctoral Summer School 2017

La MILID Doctoral Summer School 2017, organitzada pel Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol a Barcelona. La programació completa d'activitats es publicaran pròximament.

12/06/2017

La MILID Doctoral Summer School 2017, organitzada pel Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol a Barcelona. Durant aquests dies, s'ha previst la celebració de diferents conferències, seminaris i trobades de recerca. La programació completa d'activitats que tindran lloc durant la MILID Doctoral Summer School 2017 es publicaran pròximament.

Aquesta trobada reunirà experts, convidats i estudiants de diferents països, amb l'objectiu d'establir acords d'intercanvi, treball en xarxa i altres formes de col·laboració acadèmica. Durant les jornades es fomentaran els espais de trobada i treball en grup per al desenvolupament dels projectes de tesi doctoral a través d'una metodologia enfocada a la discussió i l'intercanvi d'idees.

En el següent enllaç podeu consultar el programa provisional.

 

Notícies relacionades

Coneix als convidats de les graduacions 2017!

Molts dels estudiants de 4t de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques ja han acabat els últims exàmens i estan esperant el dia de la graduació. Aquí us presentem qui seran els convidats d’enguany i us fem una petita biografia de cadascun d’ells. Llegir més

La UAB convoca nous premis per als TFG!

La Universitat Autònoma de Barcelona posa en marxa dues convocatòries per a premiar aquells treballs de fi de grau que tenen per objectiu promoure el canvi social. Els Premis als millors TFG amb Perspectiva de Gènere i els Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global són els disponibles en aquests moments. Llegir més

Totes les notícies