Tot a punt per la MILID Doctoral Summer School 2017

Campus Doctorands 2017

La MILID Doctoral Summer School 2017, organitzada pel Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol a Barcelona. La programació completa d'activitats es publicaran pròximament.

12/06/2017

La MILID Doctoral Summer School 2017, organitzada pel Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol a Barcelona. Durant aquests dies, s'ha previst la celebració de diferents conferències, seminaris i trobades de recerca. La programació completa d'activitats que tindran lloc durant la MILID Doctoral Summer School 2017 es publicaran pròximament.

Aquesta trobada reunirà experts, convidats i estudiants de diferents països, amb l'objectiu d'establir acords d'intercanvi, treball en xarxa i altres formes de col·laboració acadèmica. Durant les jornades es fomentaran els espais de trobada i treball en grup per al desenvolupament dels projectes de tesi doctoral a través d'una metodologia enfocada a la discussió i l'intercanvi d'idees.

En el següent enllaç podeu consultar el programa provisional.

 

Notícies relacionades

Bicicleta Facultat de Veterinària

Quarta edició del repte "A la UAB en bici"

La UAB obre un nou període per a participar en el repte “A la UAB en bici”, dirigit a tota la comunitat universitària. Es comptaran els quilòmetres recorreguts entre el 15 de maig i el 15 de juny per totes les persones inscrites. Llegir més

Totes les notícies