Tot a punt per la MILID Doctoral Summer School 2017

La MILID Doctoral Summer School 2017, organitzada pel Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol a Barcelona. La programació completa d'activitats es publicaran pròximament.

12/06/2017

La MILID Doctoral Summer School 2017, organitzada pel Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol a Barcelona. Durant aquests dies, s'ha previst la celebració de diferents conferències, seminaris i trobades de recerca. La programació completa d'activitats que tindran lloc durant la MILID Doctoral Summer School 2017 es publicaran pròximament.

Aquesta trobada reunirà experts, convidats i estudiants de diferents països, amb l'objectiu d'establir acords d'intercanvi, treball en xarxa i altres formes de col·laboració acadèmica. Durant les jornades es fomentaran els espais de trobada i treball en grup per al desenvolupament dels projectes de tesi doctoral a través d'una metodologia enfocada a la discussió i l'intercanvi d'idees.

En el següent enllaç podeu consultar el programa provisional.

 

Notícies relacionades

Setmana de l'Accés Obert a la UAB

Del 23 al 29 d'octubre es celebra a tot el món la International Open Access Week, una iniciativa anual per promoure l'accés obert (AO) a  l'ambit acadèmic i al de la recerca. El Servei de Biblioteques de la UAB ha preparat diferents activitats per sumar-se a la celebració. Llegir més

Acte d’homenatge a la primera promoció de Comunicació Audiovisual

Aquest dijous 19 d’octubre a les 18:00 h tindrà lloc, a la sala de graus de la facultat, l’acte d’homenatge a la primera promoció de Comunicació Audiovisual (1992-1996).  
 
L’acte estarà presidit per la degana de la facultat, Maria José Recoder, i l’apadrinarà el Dr. Emili Prado que era el degà de la facultat quan es va llicenciar aquesta primera promoció. Llegir més

Totes les notícies