Tot a punt per la MILID Doctoral Summer School 2017

La MILID Doctoral Summer School 2017, organitzada pel Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol a Barcelona. La programació completa d'activitats es publicaran pròximament.

12/06/2017

La MILID Doctoral Summer School 2017, organitzada pel Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol a Barcelona. Durant aquests dies, s'ha previst la celebració de diferents conferències, seminaris i trobades de recerca. La programació completa d'activitats que tindran lloc durant la MILID Doctoral Summer School 2017 es publicaran pròximament.

Aquesta trobada reunirà experts, convidats i estudiants de diferents països, amb l'objectiu d'establir acords d'intercanvi, treball en xarxa i altres formes de col·laboració acadèmica. Durant les jornades es fomentaran els espais de trobada i treball en grup per al desenvolupament dels projectes de tesi doctoral a través d'una metodologia enfocada a la discussió i l'intercanvi d'idees.

En el següent enllaç podeu consultar el programa provisional.

 

Notícies relacionades

Tercera edició del repte "A la UAB en bici"

El dia 1 d'abril s'obre un nou període per a participar en el repte “A la UAB en bici”, dirigit a tota la comunitat universitària. Es comptaran els quilòmetres recorreguts entre l'1 i el 30 d'abril per totes les persones inscrites. Llegir més

Totes les notícies