Últims detalls per la 1a edició del Congrés sobre Noves Narratives

Gràcies a les propostes de ponències enviades es podrà debatre sobre els gèneres i formats, i sobre els discursos i processos de transmedialitat que estan renovant la televisió. El Congrés es realitzarà a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

15/06/2017

La Universitat Autònoma de Barcelona, l’Observatori de Ficció Espanyola i Noves Tecnologies, l’Observatori Iberoamericà de Ficció Televisiva i el Gabinet de Comunicació i Educació estan acabant els últims detalls pel Congrès sobre Noves Narratives que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juliol. El Congrés es realitzarà a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

L'objectiu d'aquest congrés és examinar l'evolució dels diferents gèneres i formats televisius des de la creixent retroalimentació entre els recursos expressius de la ficció amb els continguts de la informació que caracteritzen a la televisió actual. Gràcies a les propostes de ponències enviades es podrà debatre sobre els gèneres i formats, i sobre els discursos i processos de transmedialitat que estan renovant la televisió.

Algunes de les activitats destacades del congrés són les següents: una conferència titulada “Rastros de la historia en Youtube” protagonitzada per María Antonia Paz de la Complutense de Madrid el 3 de juliol; una taula rodona sobre gènere el mateix dia 3; i una conferència el dia 4 de juliol titulada “Widening landscapes of storytelling in the media manifold environment of 2000s” realitzada per Milly Buonanno de la Università di Roma-La Sapienza. El dimecres 5 de juliol es presentaran les conclusions de l’Informe General Obitel 2017.

Els interessats que vulguin participar en el congrés, la data límit per inscriure’s és el dia 15 de juny i ho han de fer en la següent web.

 

Notícies relacionades

Coneix als convidats de les graduacions 2017!

Molts dels estudiants de 4t de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques ja han acabat els últims exàmens i estan esperant el dia de la graduació. Aquí us presentem qui seran els convidats d’enguany i us fem una petita biografia de cadascun d’ells. Llegir més

Primers confirmats pel jurat del PITCHING 2017

La Facultat organitza un nou PITCHING propi a principis de juliol del 2017 per seleccionar els 5 projectes que la Facultat presentarà a la 3a edició del PITCHING AUDIOVISUAL Universitat – Indústria, organitzat pel Clúster de l’Audiovisual de Catalunya i les Universitats Catalanes, a celebrar els propers 30 de novembre i l’1 de desembre a Barcelona. AMPLIACIÓ PRESENTACIÓ PROPOSTES FINS EL 30/06/2017. Animeu-vos a participar. Llegir més

Totes les notícies