Primera edició del Congrés sobre Noves Narratives

Gràcies a les propostes de ponències enviades es podrà debatre sobre els gèneres i formats, i sobre els discursos i processos de transmedialitat que estan renovant la televisió. El Congrés es realitzarà a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

15/06/2017

La Universitat Autònoma de Barcelona, l’Observatori de Ficció Espanyola i Noves Tecnologies, l’Observatori Iberoamericà de Ficció Televisiva i el Gabinet de Comunicació i Educació estan acabant els últims detalls pel Congrès sobre Noves Narratives que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juliol. El Congrés es realitzarà a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

L'objectiu d'aquest congrés és examinar l'evolució dels diferents gèneres i formats televisius des de la creixent retroalimentació entre els recursos expressius de la ficció amb els continguts de la informació que caracteritzen a la televisió actual. Gràcies a les propostes de ponències enviades es podrà debatre sobre els gèneres i formats, i sobre els discursos i processos de transmedialitat que estan renovant la televisió.

Algunes de les activitats destacades del congrés són les següents: una conferència titulada “Rastros de la historia en Youtube” protagonitzada per María Antonia Paz de la Complutense de Madrid el 3 de juliol; una taula rodona sobre gènere el mateix dia 3; i una conferència el dia 4 de juliol titulada “Widening landscapes of storytelling in the media manifold environment of 2000s” realitzada per Milly Buonanno de la Università di Roma-La Sapienza. El dimecres 5 de juliol es presentaran les conclusions de l’Informe General Obitel 2017.

 

 

Notícies relacionades

Setmana Saludable i Sostenible

Del 16 al 20 d'abril tindrà lloc la IX Setmana Saludable i Sostenible a la UAB: més de 50 activitats (tallers, conferències, caminades, cursa, esports, entre d'altres) adreçades a la comunitat per tal de difondre un estil de vida saludable. A més, dimecres i dijous arribaran food-trucks amb menjar i música en directe. Llegir més

Totes les notícies