Suspès l'acte sobre consum de drogues de joves i adolescents

Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí
Foto: Diputació de Barcelona, Xarxa de Biblioteques Municipals, Biblioteca Mestre Martí Tauler (Rubí).

L'Associació d'Amics de la UAB ha suspès la xerrada "Adolescents i drogues: Una proposta d'intervenció terapèutica i educativa", que havia de tenir lloc avui, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.

16/02/2018

L'Associació d'Amics de la UAB ha suspès el debat "Adolescents i drogues: Una proposta d'intervenció terapèutica i educativa", que havia de tenir avui, 28 de febrer, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí (Carrer d'Aribau, 5. Rubí).

La xerrada havia de ser impartida per Jordi Royo, director clínic d'Amalgama7, un grup creat l'any 1997 per professionals del Servei de Prevenció i Tractament de Drogodependències (SPOTT) de la Diputació de Barcelona, que té com a principal objectiu oferir un servei dedicat exclusivament a adolescents, policonsumidors amb conductes de risc i les seves famílies.

Més informació: Associació d'Amics de la UAB

 

Notícies relacionades

Imatge Expo Art Apart Presentació

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició “Art Apart”

La presentació de l'exposició Art Apart tindrà lloc el 19 de juny, a les 16 h, a la Sala d'Exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General amb motiu del 50è aniversari de la UAB. L'acte comptarà amb la particació de Jaume Vidal, professor d'Història de l'Art i comissariat de l'exposició i de Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura.
Llegir més

Totes les notícies