Sessió informativa dels programes d'intercanvi del curs 2018/19

El proper divendres 20 d'octubre, a les 13 h, tindrá lloc a la Sala d'Actes de la Facultat la sessió informativa dels programes d'intercanvi del curs 2018/19. Tots els estudiants de la Facultat de Biociències interessats a participar en els programes Erasmus (Europa), UAB Exchange Program (restat del món) o SICUE (Espanya) esteu convidats a assistir-hi.

09/10/2017

El proper divendres 20 d'octubre, a les 13 h, tindrá lloc a la Sala d'Actes de la Facultat la sessió informativa dels programes d'intercanvi del curs 2018/19.

Tots els estudiants de la Facultat de Biociències interessats a participar en els programes Erasmus (Europa), UAB Exchange Program (restat del món) o SICUE (Espanya) esteu convidats a assistir-hi.

 

Notícies relacionades

Termini obert del programa de mentoratge acadèmic

El programa de Mentoratge Acadèmic té com a objectiu contribuir a la formació de l’estudiant i contribuir a la millora del rendiment dels alumnes a les classes pràctiques. La principal tasca que s’encarregarà a l’estudiant serà donar suport al professor en el lloc de realització de les pràctiques. És per això que l'estudiant ha d'haver superat el seu 3r curs de grau i l'assignatura en la que vol col·laborar. Per aquesta col·laboració, l’alumne podrà reconeixer fins a 3 crèdits (1 crèdits cada 25 hores de col·laboració). Llegir més

Obertura espais d'estudis

Des de les Facultats de Ciències i Biociències us comuniquem que durant el període del dia 13 de Gener al dia 08 de Febrer de 2018 ja teniu el espais d'estudi oberts a la vostra disposició.

L'horari és de 09:00 hores del matí a 01:00 hores de la matinada de Dilluns a Diumenge (festius inclosos). Llegir més

Totes les notícies