Sessió informativa dels programes d'intercanvi del curs 2018/19

El proper divendres 20 d'octubre, a les 13 h, tindrá lloc a la Sala d'Actes de la Facultat la sessió informativa dels programes d'intercanvi del curs 2018/19. Tots els estudiants de la Facultat de Biociències interessats a participar en els programes Erasmus (Europa), UAB Exchange Program (restat del món) o SICUE (Espanya) esteu convidats a assistir-hi.

09/10/2017

El proper divendres 20 d'octubre, a les 13 h, tindrá lloc a la Sala d'Actes de la Facultat la sessió informativa dels programes d'intercanvi del curs 2018/19.

Tots els estudiants de la Facultat de Biociències interessats a participar en els programes Erasmus (Europa), UAB Exchange Program (restat del món) o SICUE (Espanya) esteu convidats a assistir-hi.

 

Notícies relacionades

Convocatòria CICERONE

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB ens presenta la convocatòria CICERONE que té com a objectiu apropar la recerca biomèdica a l’alumnat de Màster i dels últims cursos de Grau de Biomedicina (Medicina, Biologia, Biotecnologia, etc.) o àrees relacionades amb aquest camp com la Física, Química, Enginyeria, etc. Llegir més

Totes les notícies