SAF gratuït per als estudiants de primer curs fins al 31 d’octubre

SAF

Els estudiants de primer de grau matriculats a la UAB poden gaudir de matricula gratuïta i accés lliure a les instal·lacions del Servei d’Activitat Física fins al 31 d’octubre en horari especial. A més, si es realitza la inscripció online, s'entra en el sorteig d’un abonament gratuït per a tot el curs.

09/10/2017

Per donar la benvinguda als nous estudiants de grau de la UAB, el Servei d'Activitat Física (SAF) ofereix la matricula gratuïta i accés lliure a les seves instal·lacions fins al 31 d’octubre. Una promoció que permet incorporar l'activitat física en la nova etapa universitària amb l’avantatge de gaudir de les instal·lacions esportives al mateix campus. Es concedirà l'accés lliure fins al 31 d’octubre en horari especial: des del moment d'obrir les instal·lacions fins a les 16 h, de dilluns a dijous, i en tot l'horari d'obertura els divendres i els caps de setmana.

A més, si es realitza l’abonament online, s'entra en el sorteig d’un abonament gratuït per a tot el curs. Es pot fer la inscripció també presencialment portant el comprovant de la matrícula, el DNI i les dades bancàries al taulell d'atenció al públic del SAF. Aquest regal de benvinguda està valorat en 170€ i la data límit per apuntar-se a aquesta promoció és el 20 d’octubre.

Al SAF s’hi pot practicar bàsquet, natació sincronitzada, tennis, pàdel i voleibol, entre altres esports. A més, disposa d’un servei d’entrenaments personalitzats així com cursos, conferències i tallers per iniciar-se o aprofundir en diverses disciplines. En aquest clip es poden conèixer les instal·lacions del SAF.

Més informació: Servei d'Activitat Física (SAF)

 

Notícies relacionades

Estació UAB FGC

Afectacions al servei de FGC fins al mes de setembre

Fins al mes de setembre, hi ha previstos talls del servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès amb motiu de les obres que s'estan realitzant als barris de Can Feu i Gràcia de Sabadell. S'ha posat en funcionament un servei de transport alternatiu que permetrà arribar al campus de la UAB. Llegir més

Totes les notícies