SAF gratuït per als estudiants de primer curs fins al 31 d’octubre

SAF

Els estudiants de primer de grau matriculats a la UAB poden gaudir de matricula gratuïta i accés lliure a les instal·lacions del Servei d’Activitat Física fins al 31 d’octubre en horari especial. A més, si es realitza la inscripció online, s'entra en el sorteig d’un abonament gratuït per a tot el curs.

09/10/2017

Per donar la benvinguda als nous estudiants de grau de la UAB, el Servei d'Activitat Física (SAF) ofereix la matricula gratuïta i accés lliure a les seves instal·lacions fins al 31 d’octubre. Una promoció que permet incorporar l'activitat física en la nova etapa universitària amb l’avantatge de gaudir de les instal·lacions esportives al mateix campus. Es concedirà l'accés lliure fins al 31 d’octubre en horari especial: des del moment d'obrir les instal·lacions fins a les 16 h, de dilluns a dijous, i en tot l'horari d'obertura els divendres i els caps de setmana.

A més, si es realitza l’abonament online, s'entra en el sorteig d’un abonament gratuït per a tot el curs. Es pot fer la inscripció també presencialment portant el comprovant de la matrícula, el DNI i les dades bancàries al taulell d'atenció al públic del SAF. Aquest regal de benvinguda està valorat en 170€ i la data límit per apuntar-se a aquesta promoció és el 20 d’octubre.

Al SAF s’hi pot practicar bàsquet, natació sincronitzada, tennis, pàdel i voleibol, entre altres esports. A més, disposa d’un servei d’entrenaments personalitzats així com cursos, conferències i tallers per iniciar-se o aprofundir en diverses disciplines. En aquest clip es poden conèixer les instal·lacions del SAF.

Més informació: Servei d'Activitat Física (SAF)

 

Notícies relacionades

Tercera edició del repte "A la UAB en bici"

El dia 1 d'abril s'obre un nou període per a participar en el repte “A la UAB en bici”, dirigit a tota la comunitat universitària. Es comptaran els quilòmetres recorreguts entre l'1 i el 30 d'abril per totes les persones inscrites. Llegir més

Setmana Saludable i Sostenible

Del 16 al 20 d'abril tindrà lloc la IX Setmana Saludable i Sostenible a la UAB: més de 50 activitats (tallers, conferències, caminades, cursa, esports, entre d'altres) adreçades a la comunitat per tal de difondre un estil de vida saludable. A més, dimecres i dijous arribaran food-trucks amb menjar i música en directe. Llegir més

Totes les notícies