Publicat el treball final d’un estudiant i professor de l'Escola a l'Obres Digitals de l'EAPC

Francesc Giménez Martín

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) ha publicat el número 23 de la col·lecció Obres Digitals, l’anàlisi i aplicació de les recomanacions de a ISO 30301:2011 en el  sistema integrat de gestió de l’Ajuntament de Sant Cugat”. Es tracta del treball de final de postgrau de Francesc Giménez i Martín, estudiant i professor de l’Escola.

11/07/2018

Francesc Giménez i Martín ha realitzat el treball final de la 7a edició del Postgrau en Gestió de Documents Electrònics en base a l’experiència de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, que impulsa des de 2011 una millora del sistema de gestió documental (SGD) a través de la normativa ISO 30301:2011.

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya, també centre organitzador del programa formatiu, ha publicat aquest dilluns la notícia sobre el seu número 23 de la col·lecció, que vincula la gestió documental integrada amb “el bon govern de les administracions”.

L’aplicació de la normativa internacional ha dotat la gestió documental de Sant Cugat “dels elements necessaris per influir en l’estructura transversal del sistema i de l’organització”.
L’estudiant i docent de l’ESAGED relaciona la racionalització dels procediments al bon servei a la ciutadania, basant-se en els criteris de qualitat.

Una altra de les conclusions del treball publicat és que l’aparició de les normes ISO que regulen aspectes concrets de la gestió de documents i els canvis en el marc regulador estatal, “configuren un context favorable per l’aplicació d’aquest sistema al municipi”.

En l’anterior edició d’aquesta col·lecció, també es va publicar un treball final de l’estudiant Miquel Àngel Serra, centrat en una Modelització conceptual de MoReq2010.

Sobre el Postgrau en Gestió de Documents Electrònics

Actualment, l’Escola està oferint la vuitena edició d’aquest Postgrau, que vol contribuir a l’assoliment d’una administració electrònica i d’unes organitzacions més àgils i transparents per tal d’organitzar, preservar i fer accessibles els documents i la informació en suport electrònic. El programa va adreçat a aquells professionals que han de liderar o participar en el desplegament de processos o projectes de gestió automatitzats.

 

Notícies relacionades

FGC afectacions fins al setembre

Serveis mínims de transport, a l’agost 2018

Consulta els serveis mínims del transport per accedir al Campus de la UAB, des del sistema de bus intern de la UAB, fins a les línies de Rodalies-Renfe i FGC, o el servei de bus interurbà. A més, hi haurà afectacions en la línia de FGC de Barcelona-Vallès fins al mes de setembre. Llegir més

Totes les notícies