La UAB convoca nous premis per als TFG!

Hi ha dos requisits indispensables per poder presentar-se a aquestes dues convocatòries: haver presentat els TFG a qualsevol dels graus de la UAB durant el curs 2016-2017; i tenir una nota mínima de 8,5. La data límit per presentar-s’hi és el 22 de setembre de 2017.

20/06/2017

La Universitat Autònoma de Barcelona posa en marxa dues convocatòries per a premiar aquells treballs de fi de grau que tenen per objectiu promoure el canvi social. Per una banda, hi ha els Premis als millors TFG amb Perspectiva de Gènere que atorga l’Observatori per a la Igualtat juntament amb l’Institut Català de les Dones; i per altra banda, els Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global de la Fundació Autònoma Solidària.

Amb aquesta convocatòria, l’Observatori per a la Igualtat té per objectiu “sensibilitzar l’alumnat sobre la igualtat de gènere i la no discriminació a partir de fomentar el seu interès en la recerca”. D’aquesta manera es busca incorporar la perspectiva de gènere en la docència. El premi és una litografia emesa per l’Institut de les Dones i un Diploma atorgat per l’Observatori de la Igualtat; a més de la seva publicació en la seva web.

Per la seva banda, la Fundació Autònoma Solidària (FAS) també vol promoure l’interès per la recerca en aquest àmbit i contribuir a l’agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Algunes de les temàtiques que encaixen en aquesta convocatòria són: economia social i cooperativisme; migracions, interculturalitat, antiracisme; educació per a la justícia global; salut comunitària, entre altres. El premi consisteix en un diploma de la FAS i un obsequi; a més de la publicació del treball en un repositori concret del Dipòsit Digital de Documents de la UAB.

Hi ha dos requisits indispensables per poder presentar-se a aquestes dues convocatòries: haver entregat els TFG a qualsevol dels graus de la UAB durant el curs 2016-2017; i tenir una nota mínima de 8,5. La data límit per presentar-s’hi és el 22 de setembre de 2017.

 

Notícies relacionades

Coneix als convidats de les graduacions 2017!

Molts dels estudiants de 4t de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques ja han acabat els últims exàmens i estan esperant el dia de la graduació. Aquí us presentem qui seran els convidats d’enguany i us fem una petita biografia de cadascun d’ells. Llegir més

Primers confirmats pel jurat del PITCHING 2017

La Facultat organitza un nou PITCHING propi a principis de juliol del 2017 per seleccionar els 5 projectes que la Facultat presentarà a la 3a edició del PITCHING AUDIOVISUAL Universitat – Indústria, organitzat pel Clúster de l’Audiovisual de Catalunya i les Universitats Catalanes, a celebrar els propers 30 de novembre i l’1 de desembre a Barcelona. AMPLIACIÓ PRESENTACIÓ PROPOSTES FINS EL 30/06/2017. Animeu-vos a participar. Llegir més

Totes les notícies