PREMIS DE RECERCA EN COMUNICACIÓ DIGITAL 2018 PER TREBALLS DE FI DE GRAU

premistfg2018

Queda oberta la convocatòria de la segona edició dels PREMIS DE RECERCA EN COMUNICACIÓ DIGITAL 2018 per a Treballs de Fi de Grau organitzats pel Màster en Estratègia i Creativitat Digital del Departament de Publicitat, RRPP i Com. Audiovisual de la UAB.

10/05/2018

En aquests premis de caràcter internacional, volem premiar tant als estudiants autors dels millors treballs com als seus tutors. L'esforç del tutor és valorat i premiat amb un diploma acreditatiu i a l'estudiant guanyador se li concedeix una dotació econòmica de fins 600€.
 
S'accepten treballs relacionats amb la comunicació en general (publicitat, estratègia, creativitat, màrqueting...) presentats del 2014 en endavant; tot i que tindran més pes en la valoració aquells que tractin la vessant digital de la comunicació.
 
Per a participar únicament has d'enviar el teu TFG, la sol·licitud d'inscripció (que trobaràs al nostre web) i una fotocòpia del DNI o passaport en el següent mail: premio.master.ecd@uab.cat. Recorda que el termini s'acaba el 30 de juny!
 
Per més informació podeu consultar les bases del concurs i els requisits per a participar en el següent link: http://uabcom.com/estrategia-y-creatividad-digital/premios.html

 

Notícies relacionades

Estudiants pel campus

La UAB impartirà dos nous mínors el curs 2018-2019

El proper curs, la UAB oferirà dos nous mínors, un sobre emprenedoria i innovació social, i un altre sobre estudis hispanoamericans. Els mínors permeten als estudiants de grau adquirir competències d'una disciplina diferent a la que estan cursant. El termini per fer la inscripció als mínors de la UAB ja està obert. Llegir més

Totes les notícies