Obertes les inscripcions al Curs propedèutic sobre mètodes quantitatius

Curs propedèutic

El curs és especialment recomanable als estudiants que no han cursat el batxillerat de ciències socials i que tenen mancances en estadística i en els conceptes elementals de matemàtiques aplicades a les ciències socials.

19/12/2017

Les inscripcions estaran obertes fins el proper 18 de gener de 2018. 

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia impulsa un curs propedèutic sobre mètodes quantitatius que s’impartirà els dies 5, 6, 7, 8 i 9 de febrer de 2018 de 10:00h a 13:00h a l’Aula 1 de la Facultat. El curs està destinat a estudiants dels graus de Ciència Política i Gestió Pública, Ciència Política i Gestió Pública + Dret, Estadística Aplicada+Sociologia, Criminologia i Sociologia, especialment aquells que es matriculin a 1r, 2n i 3r curs.

En el curs es duran a terme classes teòriques i classes pràctiques de resolució de problemes. Els fonaments matemàtics (funcions lineals, quadràtiques i estudi general de funcions i representacions gràfiques) no es veuran com un tema apart, sinó que es tractaran combinats amb l’estudi de les tècniques estadístiques. Podeu consultar el programa en l’arxiu adjunt.

El preu de la matrícula és de 45€ i les places són limitades. Per formalitzar la matrícula, tot aquell qui hagi fet la preinscripció rebrà, a partir del 22 de gener, un correu des de Gestió Acadèmica de la Facultat amb les instruccions. Qui no hagi fet la preinscripció té temps fins el 18 de gener per fer-la.

Podeu fer la preinscripció del curs en aquest enllaç. Per a més informació també podeu consultar el programa del curs.

Més informació: Programa Curs propedèutic sobre mètodes quantitatius

 

Notícies relacionades

reunió de planificació estratègica Deganat

L’equip de deganat va realitzar el 4 de juliol una reunió de planificació estratègica

L’equip de deganat va realitzar el 4 de juliol una reunió de planificació estratègica a la Torre Vila Puig de la UAB. A la trobada es van revisar alguns dels principals compromisos del programa presentat per l’equip a la Junta de Facultat el febrer d’aquest any. Per a l’impuls i seguiment de les iniciatives principals que s’haurien de dur a terme durant el curs 2018-2019 es va decidir crear dues comissions: de qualitat, i de sinèrgies.
 
Llegir més

projectes de la Facultat seleccionats Convocatòria d’ajuts ID 2018

Tres projectes de la Facultat han estat seleccionats a la Convocatòria d’ajuts per a projectes d’innovació i de millora de la qualitat docent 2018 de la UAB

Els projectes són, en la modalitat A (projectes d’innovació docent), el projecte coordinat per la professora Maria Esther Fernández Mostaza “De l'ensenyament a l'aprenentatge i viceversa” (500 €); i “Radiopolis. Innovació docent en l’anàlisi de Ciències Polítiques”, coordinat pel professor Nicolás Barbieri (250€), i en la modalitat B (projectes de millora de la qualificació docent), la proposta “Recursos docents per a l'abordatge del gènere”, presentat per la professora de Sociologia Sònia Parella Rubio, i amb un finançament de 2.500 €.  

Llegir més

Totes les notícies