Obertes les inscripcions al Curs propedèutic sobre mètodes quantitatius

El curs és especialment recomanable als estudiants que no han cursat el batxillerat de ciències socials i que tenen mancances en estadística i en els conceptes elementals de matemàtiques aplicades a les ciències socials.

19/12/2017

Les inscripcions estaran obertes fins el proper 18 de gener de 2018. 

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia impulsa un curs propedèutic sobre mètodes quantitatius que s’impartirà els dies 5, 6, 7, 8 i 9 de febrer de 2018 de 10:00h a 13:00h a l’Aula 1 de la Facultat. El curs està destinat a estudiants dels graus de Ciència Política i Gestió Pública, Ciència Política i Gestió Pública + Dret, Estadística Aplicada+Sociologia, Criminologia i Sociologia, especialment aquells que es matriculin a 1r, 2n i 3r curs.

En el curs es duran a terme classes teòriques i classes pràctiques de resolució de problemes. Els fonaments matemàtics (funcions lineals, quadràtiques i estudi general de funcions i representacions gràfiques) no es veuran com un tema apart, sinó que es tractaran combinats amb l’estudi de les tècniques estadístiques. Podeu consultar el programa en l’arxiu adjunt.

El preu de la matrícula és de 45€ i les places són limitades. Per formalitzar la matrícula, tot aquell qui hagi fet la preinscripció rebrà, a partir del 22 de gener, un correu des de Gestió Acadèmica de la Facultat amb les instruccions. Qui no hagi fet la preinscripció té temps fins el 18 de gener per fer-la.

Podeu fer la preinscripció del curs en aquest enllaç. Per a més informació també podeu consultar el programa del curs.

Més informació: Programa Curs propedèutic sobre mètodes quantitatius

 

Notícies relacionades

Projecte d'innovació docent per a l'accessibilitat universal als estudis

La Facultat de Traducció i d’Interpretació, amb la col·laboració del PIUNE, impulsa un projecte d’innovació docent basat en l’accessibilitat universal als estudis de manera que qualsevol persona amb dislèxia, TDA, ansietat, discapacitat visual, auditiva, o sense cap trastorn o discapacitat, pugui seguir els estudis amb normalitat.

 

 

Llegir més

1a Edició dels Premis a TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

Premis als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

La natura com un mitjà d'aprenentatge a les escoles, les accions legals contra la contaminació dels vaixells, la sobirania alimentària o el racisme amb les persones migrades són alguns dels temes tractats als 18 Treballs Fi de Grau (TFG) que han estat premiats a la 1a edició del Premi als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global. Llegir més

Totes les notícies