Obert el termini per participar a la 8a edició de l'EMCup a Maastricht

L’Escola ofereix entre els seus estudiants de 3r i 4t curs un màxim de 4 places per participar a la l’EMCup 2018, que se celebra a la ciutat holandesa de Maastricht els dies 18 i 19 de febrer.

12/07/2017

Un màxim de 4 estudiants de 3r o 4t curs dels Graus de Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera ja poden participar al procés de selecció per representar a l’Escola en la 8a edició de l’EMCup.

Els candidats poden obtenir una plaça amb despeses d’estada i viatge pagades per participar en la competició europea, a Maastricht. Les persones seleccionades, a més, obtindrien un reconeixement de fins a 6 crèdits optatius.

L’EMCup és una competició entre escoles de turisme i hoteleria de tot Europa, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de febrer a Maastricht, a Holanda. Com en anteriors edicions, la competició es divideix en dues fases: una primera que consisteix en diverses tasques com la creació d’influència de marca a través de les xarxes socials, i una segona fase on 36 escoles hauran de presentar un tema i resolució de casos pràctics.

En l’edició de 2018, l’eix central de la competició és el tema “High Touch vs High Tech”. Per a més informació, es pot consultar aquest apartat del web oficial de l’EMCup 2018.

Com participar

Els requisits per als estudiants per participar en aquesta competició són:

• Tenir un excel·lent nivell d’anglès
• Disposar d’un bon expedient
• Estar cursant 3r o 4t dels Graus de Turisme, Turisme en Anglès o Direcció Hotelera
• Tenir un bon nivell de comunicació i do de gents

Els interessats han d’enviar un correu electrònic abans del dijous 20 de juliol en aquesta adreça posant “EMCup” com a assumpte del missatge i indicar el seu nom, cognoms i curs.

L’EUTDH i l’EMCup

L’Escola de Turisme i Direcció Hotelera ja ha participat en aquesta competició fins a 5 ocasions, obtenint 3a, 5a i 6a posició en edicions anteriors.  

L’equip d’estudiants competidors de l’any passant, juntament amb la professora i responsable de Pràctiques Internacionals com a coach, Melissa Torres, van quedar entre els 16 millors participants, a més de guanyar el primer premi en la prova de realització d’una Introduccion Movie, que es pot visualitzar aquí.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies