L'equip de la UAB acaba entre els 16 primers a l'EMCup 2017

L'equip d'estudiants de Turisme i de Direcció Hotelera torna a Barcelona després de superar la primera ronda i acabar entre els primers 16 classificats a l'EMCup 2017 que es celebra a Maastricht, Holanda.

15/02/2017

L'equip format per Carla Riera i Jessica Kostelac, estudiants del Grau de Direcció Hotelera, i Elisabet Palma i Arnau Simón, del Grau de Turisme, tornen a Barcelona després d'acabar entre els setze primers classificats a la nova edició de l'EMCup 2017, que es celebra a Maastricht, Holanda.

Els representants de l'Escola van superar la primera ronda, que consistia en realitzar un pitch i crear un producte relacionat amb el sector hoteler. Ja a la segona ronda, on van accedir els setze millors, l'equip de la UAB va caure eliminat. A la ronda final, l'equip de FHWien der WKW (Àustria) es va proclamar guanyador, per davant de VIVES University College (Bèlgica), que va ocupar la segona posició, i de Schweizerische Hotelfachschule Luzern (Suissa), tercer.

Tot i no arribar a la ronda final, l'equip de l'Escola va guanyar el premi a la millor Introduction Movie, que podeu visionar aquí.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies