Nota deganats

Els Equips de Deganat de les Facultats de Filosofia i Lletres, de Traducció i Interpretació i de Ciències de la Comunicació, davant l’aplicació persistent de mesures cautelars de privació de llibertat a qui n’ha estat professor, Dr. Oriol Junqueras, a causa de l’exercici del seu càrrec de vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, i d’acord amb la interpretació d’una part substancial de juristes:
 

13/11/2017

Considerem desproporcionades les mesures cautelars esmentades i ens hi manifestem en desacord. Igualment estimem que la seva aplicació no facilita, ans al contrari, transitar el camí cap a la cerca d’una solució al conflicte que n’és l’origen i que només podrà ser ben resolt en el marc del diàleg i del pacte.

En conseqüència, en reclamem una revisió immediata que condueixi, com a pas primer, a la posada en llibertat del Dr. Junqueras i ensems de les persones que es troben en la seva situació pels mateixos motius.

 

Notícies relacionades

Exposició pública de l'autoinforme d'acreditació de la titulació del MU en Planificació Estratègica en Publicitat i Relacions Públiques

Aquest procediment estarà obert des del dia 13 de novembre fins el dia 17 de novembre. Durant aquests dies qualsevol membre de la comunitat universitària podrà fer al·legacions al document que es tindran en compte a l’hora de la seva aprovació per Junta de Facultat. Les al·legacions es poden enviar per correu electrònic al deganat (dg.c.comunicacio@uab.cat).  Informe pendent revisió OQD

Llegir més

Totes les notícies