Més de 500 futurs universitaris visiten l’Escola

JPO UAB 2018

Les Portes Obertes de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera han acollit a nois i noies de més de 250 instituts catalans.

08/02/2018

Els passats 6, 7 i 8 de febrer, més de 500 futurs estudiants universitaris van assistir a les Jornades de Portes Obertes per tal de conèixer de prop els graus de Turisme, Turisme en anglès i Direcció Hotelera.

Durant les xerrades, els futurs universitaris es van poder informar de temes com l'accés als graus, les assignatures i les mencions, alhora que van comptar amb la visita d'estudiants de l'Escola que els van explicar la seva experiència i els van aconsellar en temes tan importants com les pràctiques o la mobilitat internacional.

També van visitar l’Escola diversos exalumnes, que actualment ja estan inserits dins el sector turístic i hoteler, per compartir amb els nois i noies les seves vivències i les seves recomanacions a l’hora d’enfrontar-se al món laboral.  

Les Jornades van concloure amb una visita al centre, on els alumnes van poder veure les diferents tipologies d’aules i les instal·lacions de l’Hotel Campus, en el cas dels futurs estudiants de Direcció Hotelera.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies