Mentoratge Acadèmic

El programa de Mentoratge Acadèmic va adreçat fonamentalment a estudiants de 3r o 4t curs de la titulació i que hagin superat l'assignatura amb què vulguin col·laborar.

19/09/2017

El programa de Mentoratge Acadèmic té com a objectiu contribuir a la formació de l'estudiant i a la millora del rendiment dels alumnes a les classes pràctiques. La principal tasca que s'encarregarà a l'estudiant serà donar suport al professor en el lloc de realització de les pràctiques. És per això que l'estudiant ha d'haver superat el seu 3r curs de grau i l'assignatura en la que vol col·loborar. Per aquest col·laboració, l'alumne podrà reconèixer fins a 3 crèdits.

El període per poder sol·licitar el programa de Mentoratge Acadèmic estarà obert des del 19 al 29 de setembre. La sol·licitud s'entregarà a la Gestió Acadèmica de la Facultat i després es farà arribar als professors corresponents.

Més informació: Perfil mentor
Sol·licitud Mentoratge Acadèmic
Informe final activitats mentoratge (mentor)
Propostes activitats mentoratge

 

Notícies relacionades

"Masterclass" sobre
La Marató de TV3

El 25 d'octubre pròxim tindrà lloc la primera de les masterclass sobre La Marató de TV3 que acollirà la UAB durant aquest curs. Es farà, oberta a tota la comunitat, a la Facultat de Biociències i abordarà aspectes relacionats amb la recerca, amb la participació d'experts, investigadors i testimonis.

Llegir més

Totes les notícies