Mentoratge Acadèmic

El programa de Mentoratge Acadèmic va adreçat fonamentalment a estudiants de 3r o 4t curs de la titulació i que hagin superat l'assignatura amb què vulguin col·laborar.

19/09/2017

El programa de Mentoratge Acadèmic té com a objectiu contribuir a la formació de l'estudiant i a la millora del rendiment dels alumnes a les classes pràctiques. La principal tasca que s'encarregarà a l'estudiant serà donar suport al professor en el lloc de realització de les pràctiques. És per això que l'estudiant ha d'haver superat el seu 3r curs de grau i l'assignatura en la que vol col·loborar. Per aquest col·laboració, l'alumne podrà reconèixer fins a 3 crèdits.

El període per poder sol·licitar el programa de Mentoratge Acadèmic estarà obert des del 19 al 29 de setembre. La sol·licitud s'entregarà a la Gestió Acadèmica de la Facultat i després es farà arribar als professors corresponents.

Més informació: Perfil mentor
Sol·licitud Mentoratge Acadèmic
Informe final activitats mentoratge (mentor)
Propostes activitats mentoratge

 

Notícies relacionades

Nanocapes biodegradables per a micro-robots d'alliberament controlat de fàrmacs

El grup Gnm3 del Departament de Física de la UAB, en col·laboració amb el Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia,han recobert matrius poroses polimèriques amb nanocapes magnètiques, per a ser usades com a plataformes per a l'alliberament controlat de fàrmacs. Aquesta capa té una composició que li permet degradar-se més ràpid, sense produir citotoxicitat i sense perdre les seves propietats magnètiques, essencials per al seu correcte transport al lloc d'alliberament del fàrmac. Llegir més

La mort neuronal en Alzheimer es dona per l'acumulació intraneuronal del pèptid beta-amiloide (Aβ)

Investigadors del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular, dirigits per la Dra. Sandra Villegas, han determinat el tipus de neurones afectades en el cervell de ratolins models de la malaltia d’Alzheimer, i han trobat una relació directa entre l’acumulació intraneuronal del pèptid beta-amiloide (Aβ) i la supervivència cel·lular. Aquest estudi demostra que l’efecte deleteri del pèptid es dona dins de les neurones, i no a l’espai extracel·lular com es pensava fins ara. Llegir més

Totes les notícies