La UAB rep la visita de personal d'administració d'universitats europees

La UAB organitza tots els anys l'Erasmus Staff Week, una trobada que aplega al campus professionals del personal administratiu d'universitats europees i asiàtiques per intercanviar experiències. A l'actual edició, que té lloc del 15 al 19 de maig, assisteixen 21 persones procedents d'11 països diferents.

10/05/2017

Del 15 al 19 de maig, la UAB organitza una nova edició de l'Erasmus Staff Week, una trobada de membres del personal administratiu de diferents universitats europees i asiàtiques que venen a conèixer la UAB. El grup serà rebut pel vicerector de Relacions Internacionals de la UAB, Màrius Martínez.

Al llarg d'aquests dies, 21 professionals d'universitats de 11 països europeus coneixeran el campus de la UAB i alguns aspectes de la seva organització i dels seus serveis. A més, s'informaran sobre procediments per donar suport a estudiants i personal d'administració i serveis que participen al programa Erasmus+. Els propis participants podran fer presentacions sobre el treball realitzat a les seves universitats per tal d'intercanviar experiències i noves idees en la gestió de l'intercanvi internacional d'estudiants i de personal.

Aquesta activitat s'organitza a la UAB des del 2008. Enguany, aplegarà treballadors procedents d'universitats de Txèquia, França, Portugal, Alemanya, Eslovàquia, Polònia, Itàlia, Regne Unit, Romania, Turquia i Xina.

El programa Erasmus preveu estades formatives pel personal d'universitats a d'altres universitats europees. L'objectiu és que les universitats europees intercanviïn experiències i puguin obrir espais comuns de col·laboració per tal de consolidar l'Espai Europeu d'Educació Superior: que personal de diferents països comparteixi formes d'organitzar-se, experiències i pràctiques de les altres institucions per tal de millorar les estructures i els mètodes de treball.

 

Notícies relacionades

Macrofoto i mural amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

La Facultat de Biociències el passat dia 15 de febrer va commemora el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència amb una una gran fotografia de grup de totes les dones de la Facultat de Biociencies a les 13:30 hores, a la plaça del rellotge, a més el dilluns dia 12 és va presentar el mural que commemora les activitats del Dia Internacional de la Dona i la Nena a les Facultats de Ciències i Biociències a la Facultat.
Llegir més

L’esmorzar solidari de la UAB recull 101 litres d’oli

El passat dijous, dia 8 de febrer de 2018 va tenir lloc el lliurament de 101 litres  de l’oli recollit, fruit de la campanya “Un esmorzar d’un litre”, a la cafeteria de les Facultats de Ciències i Biociències. A canvi d’un litre d’oli, el bar de la facultat oferia un cafè amb llet i una peça de brioxeria de manera gratuïta. Llegir més

Totes les notícies