La UAB rep la visita de personal d'administració d'universitats europees

La UAB organitza tots els anys l'Erasmus Staff Week, una trobada que aplega al campus professionals del personal administratiu d'universitats europees i asiàtiques per intercanviar experiències. A l'actual edició, que té lloc del 15 al 19 de maig, assisteixen 21 persones procedents d'11 països diferents.

10/05/2017

Del 15 al 19 de maig, la UAB organitza una nova edició de l'Erasmus Staff Week, una trobada de membres del personal administratiu de diferents universitats europees i asiàtiques que venen a conèixer la UAB. El grup serà rebut pel vicerector de Relacions Internacionals de la UAB, Màrius Martínez.

Al llarg d'aquests dies, 21 professionals d'universitats de 11 països europeus coneixeran el campus de la UAB i alguns aspectes de la seva organització i dels seus serveis. A més, s'informaran sobre procediments per donar suport a estudiants i personal d'administració i serveis que participen al programa Erasmus+. Els propis participants podran fer presentacions sobre el treball realitzat a les seves universitats per tal d'intercanviar experiències i noves idees en la gestió de l'intercanvi internacional d'estudiants i de personal.

Aquesta activitat s'organitza a la UAB des del 2008. Enguany, aplegarà treballadors procedents d'universitats de Txèquia, França, Portugal, Alemanya, Eslovàquia, Polònia, Itàlia, Regne Unit, Romania, Turquia i Xina.

El programa Erasmus preveu estades formatives pel personal d'universitats a d'altres universitats europees. L'objectiu és que les universitats europees intercanviïn experiències i puguin obrir espais comuns de col·laboració per tal de consolidar l'Espai Europeu d'Educació Superior: que personal de diferents països comparteixi formes d'organitzar-se, experiències i pràctiques de les altres institucions per tal de millorar les estructures i els mètodes de treball.

 

Notícies relacionades

Eleccions a la Junta de PAS Funcionari

Des del 20 d'abril està disponible per a la seva consulta, el cens electoral provisional del personal funcionari que el proper dia 7 de juny escollirà les 21 persones que formaran la Junta de PAS de la UAB, pel sistema de votació electrònica. Llegir més

I Setmana Solidaria

Des de les Facultats de Ciències i Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona us presentem la "I Setmana Solidaria" una activitat reconeguda i financiada per la Unitat de Dinamització Comunitària que ha organitzat el CEBIO. Llegir més

Totes les notícies