La UAB convoca nous premis per als TFG!

Premis TFG FAS i Observatori

Hi ha dos requisits indispensables per poder presentar-se a aquestes dues convocatòries: haver presentat els TFG a qualsevol dels graus de la UAB durant el curs 2016-2017; i tenir una nota mínima de 8,5. La data límit per presentar-s’hi és el 22 de setembre de 2017.

20/06/2017

La Universitat Autònoma de Barcelona posa en marxa dues convocatòries per a premiar aquells treballs de fi de grau que tenen per objectiu promoure el canvi social. Per una banda, hi ha els Premis als millors TFG amb Perspectiva de Gènere que atorga l’Observatori per a la Igualtat juntament amb l’Institut Català de les Dones; i per altra banda, els Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global de la Fundació Autònoma Solidària.

Amb aquesta convocatòria, l’Observatori per a la Igualtat té per objectiu “sensibilitzar l’alumnat sobre la igualtat de gènere i la no discriminació a partir de fomentar el seu interès en la recerca”. D’aquesta manera es busca incorporar la perspectiva de gènere en la docència. El premi és una litografia emesa per l’Institut de les Dones i un Diploma atorgat per l’Observatori de la Igualtat; a més de la seva publicació en la seva web.

Per la seva banda, la Fundació Autònoma Solidària (FAS) també vol promoure l’interès per la recerca en aquest àmbit i contribuir a l’agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Algunes de les temàtiques que encaixen en aquesta convocatòria són: economia social i cooperativisme; migracions, interculturalitat, antiracisme; educació per a la justícia global; salut comunitària, entre altres. El premi consisteix en un diploma de la FAS i un obsequi; a més de la publicació del treball en un repositori concret del Dipòsit Digital de Documents de la UAB.

Hi ha dos requisits indispensables per poder presentar-se a aquestes dues convocatòries: haver entregat els TFG a qualsevol dels graus de la UAB durant el curs 2016-2017; i tenir una nota mínima de 8,5. La data límit per presentar-s’hi és el 22 de setembre de 2017.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies