La "UAB Barcelona Summer School" comença dilluns

SummerSchool2018

El proper dilluns, 25 de juny, comença la UAB Barcelona Summer School, l’escola d’estiu internacional de la UAB, que superarà les incripcions de l'any pasat, i que es farà en dos torns: del 25 de juny al 13 de juliol i del 16 de juliol al 3 d'agost. Enguany, per primera vegada, s'ha obert a l'alumnat de grau i de postgrau de la UAB.

08/06/2018

L'alumnat procedeix de 28 nacionalitats diferents: Estats Units, Canadà, Regne Unit, Suïssa, França, Marroc, Egipte, Alemanya, Itàlia, Singapur, Xina, Corea del Sud, entre d’altres.

Aquest estiu, per primer cop, l'alumnat de grau i de postgrau de la UAB participarà a la tercera edició de la UAB Barcelona Summer School. L’escola d’estiu internacional de la UAB obrirà les seves portes per primera vegada a aquest col.lectiu. L'alumnat de grau i de postgrau podrà així fer una immersió lingüística i de coneixement en un entorn internacional amb estudiants que venen de 28 nacionalitats diferents: Estats Units, Canadà, Colombia, Austria, Bèlgica, Ghana, Regne Unit, Suïssa, França, Marroc, Egipte, Alemanya, Itàlia, Singapur, Xina, Puerto Rico, Rússia, Corea del Sud, Singapur, entre d’altres.

Aquest programa els donarà l’oportunitat de fer una estada internacional a la pròpia UAB. S'hi podran matricular fins a un total de 12 ECTS (una assignatura per període),  que els estudiants de grau de la UAB podran reconèixer com a crèdits optatius de la seva titulació.

La UAB Barcelona Summer School ofereix una varietat d’assignatures de molts àmbits de coneixement, amb 6 ECTS cadascuna, amb possibilitat de reconeixement acadèmic. Els cursos són 100% en anglès i s’imparteixen en dos períodes de tres setmanes des de finals de juny a principis d’agost.

Del total de l'oferta de cursos, els estudiants de grau poden cursar un màxim de 2 assignatures per any, que no poden formar part del seu pla d’estudis i s’incorporaran a l’expedient però sense qualificació numèrica, és a dir, el resultat quedarà reflectit com APTE o NO APTE.  L’estudiant de grau de la UAB tindrà la possibilitat de fer fins el 15% dels crèdits de la seva titulació a la UAB Barcelona Summer School.

Els cursos són variats: van des de l'àmbit de negocis, el teatre i arts urbanes, computació o biociències fins a la comunicació audiovisual, l’educació infantil o la psicologia, entre d’altres. Els cursos, en la seva majoria, són oferts pels mateixos professors de la universitat.
 
Aquesta oferta internacional es va iniciar al 2016 amb 5 assignatures i una cinquantena d'estudiants; l’edició següent, el 2017, ja es van doblar les assignatures (12) i el nombre d’estudiants (un centenar); i enguany augmenta l’oferta i ofereix 15 assignatures 100% en anglès.

El preu de la matrícula pels estudiants de la UAB és de 200€ euros per una assignatura de 6 crèdits. Un cop aprovada l’assignatura, per reconèixer els crèdits l’estudiant de grau haurà d’abonar com a mínim el 15% del preu del crèdit oficial.


CURSOS DE LA UAB BARCELONA SUMMER SCHOOL:

25 de juny-13 de juliol 2018:

-Leadership, Negotiation Techniques

-Theory and Analysis of Television

-Computer Networks

-Ecological Economics and Degrowth Principles

-Planet Earth

-Resources for Teaching and Learning English in Infant and Primary Education

-Urban Performing Arts

-Phycological First Aid

 

Notícies relacionades

Setmana de la Ciencia 2018

Setmana de la Ciència 2018

Des de les Facultats de Ciències i Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, us comuniquem que la UAB participarà a la Setmana de la Ciència 2018.
Llegir més

Totes les notícies