La revista Capçalera compleix 175 números i presenta la seva digitalització

L’acte comptarà amb la presència de l’impulsor de la revista, Eugeni Madueño, i amb les tres persones que han passat per la direcció de “Capçalera” durant els 28 anys que porta publicant-se: Jaume Fabre, Goretti Palau i Jordi Rivera.

16/06/2017

El Col·legi de Periodistes celebra els 175 números de la revista “Capçalera” amb un acte commemoratiu el pròxim 5 de juliol a les 18:30h. A més, es presentarà la digitalització de la revista i la seva incorporació a RACO (repositori col·lectiu de consulta oberta). La celebració es farà a la mateixa seu del Col·legi.

L’acte comptarà amb la presència de l’impulsor de la revista, Eugeni Madueño, i amb les tres persones que han passat per la direcció de “Capçalera” durant els 28 anys que porta publicant-se: Jaume Fabre, director des del 1989 fins al 2000; Goretti Palau, directora des de l’any 2000 fins al 2004; i Jordi Rivera, l’actual director. Durant la trobada, també es reflexionarà sobre l’evolució de la professió periodística durant aquests 28 anys.

La revista “Capçalera” va néixer l’any 1989 i s’ha convertit en una publicació històrica del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Concretament, el seu contingut se centra en l’ofici del periodista i en els punts claus que estan marcant una transformació en el sector de la comunicació, com són les noves tecnologies i el sorgiment de mitjans digitals. El seu format dinàmic i modern és el que la diferencia d’altres publicacions similars.

 

Notícies relacionades

Coneix als convidats de les graduacions 2017!

Molts dels estudiants de 4t de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques ja han acabat els últims exàmens i estan esperant el dia de la graduació. Aquí us presentem qui seran els convidats d’enguany i us fem una petita biografia de cadascun d’ells. Llegir més

Primers confirmats pel jurat del PITCHING 2017

La Facultat organitza un nou PITCHING propi a principis de juliol del 2017 per seleccionar els 5 projectes que la Facultat presentarà a la 3a edició del PITCHING AUDIOVISUAL Universitat – Indústria, organitzat pel Clúster de l’Audiovisual de Catalunya i les Universitats Catalanes, a celebrar els propers 30 de novembre i l’1 de desembre a Barcelona. AMPLIACIÓ PRESENTACIÓ PROPOSTES FINS EL 30/06/2017. Animeu-vos a participar. Llegir més

Totes les notícies