L'Escola celebra el seu XVIè Workshop, la trobada anual entre estudiants i professionals del sector

Workshop de l'Escola 2018

El Workshop ha permès propiciar i facilitar l’encontre entre representants de 16 empreses i els estudiants, per conèixer les ofertes laborals i de pràctiques. Ramón Miralles ha ofert una ponència sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD).

20/04/2018

L'Escola ha acollit, aquest divendres 20 d'abril, el XVIè Workshop 2018 amb l’objectiu de propiciar i facilitar l’encontre entre el sector empresarial i la universitat.

La trobada, que ha tingut lloc a l’Hotel Exe Campus de la UAB, ha permès a una vintena d'estudiants i més de 30 representants d'empreses del sector de la prevenció i la seguretat a establir contactes, facilitar la inserció laboral i la captació de talent, i a intercanviar coneixements entre professorat, estudiants i professionals del sector.

L’esdeveniment, obert a estudiants de 3r i 4t curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral, els estudiants de postgraus i màsters, així com titulats i exalumnes del Centre, ha consistit, en la seva primera part, a reflexionar sobre la nova normativa de protecció de dades, a través de la ponència impartida per Ramón Miralles, titulada “El Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD): el nou enfoc a risc en la governança i gestió de la seguretat de les dades”.

 
Posteriorment, s'ha celebrat el networking entre estudiants i representants de les empreses del sector, per afavorir l'intercanvi professional i oferir oportunitats de pràctiques i laborals a l'alumnat del Centre. I finalment, a la tarda, s'ha celebrat un taller per aprendre a millorar la marca professional de les persones interessades, organitzat pel Servei d'Ocupabilitat de la UAB.
 
El Workshop s’emmarca dins del Semestre per a l’Ocupació, en què la Escola programa diverses actuacions per millorar l’orientació professional dels estudiants i la seva inserció laboral.

 

Notícies relacionades

Nova Guia de l'Estudiant de Grau

L’Escola posa a disposició la Guia de l’Estudiant, una eina pràctica i multiplataforma per a l’alumnat de Grau on poder accedir a informació bàsica i d’utilitat, d’una manera més fàcil i còmode. Podreu trobar-hi informació com els horaris, calendaris d’exàmens, beques, serveis de la universitat o pràctiques. Llegir més

Totes les notícies