Jornada 'Cap nen s'ofega', a càrrec de l'alumni Ramses Martí

Cap nadó s'ofega

El proper dissabte 16 de juny, Ramses Martí, alumni de l’Escola, oferirà la 4ª edició de les jornades: "Cap Nen S’ofega" per conscienciar sobre la importància de la seguretat a l'aigua. L'activitat està organitzada pel complex esportiu municipal Bac de Roda Sport.

07/06/2018

El Centre Esportiu Municipal Bac de Roda organitza la 4ª edició de les jornades: "Cap Nen S’ofega", un conjunt de píndoles per oferir idees i exercicis als pares amb l'objectiu d'augmentar la seguretat dels més petits.

La jornada serà el proper dissabte 16 de juny, de les 10 a les 13 hores, i la programació inclourà una part teòrica de la mà de Ramses Martí. El titulat en el Màster en Gestió de Riscos i Emergències, és expert en salvament aquàtic, i ponent habitual en tallers educatius i jocs per a la pervenció d'afogaments per als més petits. 

La sessió també comptarà amb una introducció pràctica de salvament i soccorrisme a les instal·lacions del complex.

Els ofegaments a l’aigua són actualment la segona causa de mort accidental en menors de 14 anys. Per aquest motiu, la jornada busca conscienciar sobre la importància de la seguretat a l’aigua i poder augmentar la seguretat dels més petits. 

Notícies relacionades

Totes les notícies