Joan Lluis Pérez Francesch és nomenat nou director de l'ICPS

L'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), institut adscrit a la UAB i dedicat especialment al foment de la recerca en ciència política, ha escollit com a nou director Joan Lluís Pérez Francesch, professor del Departament de Ciència Política i de Dret Públic de la UAB.

10/05/2017

Joan Lluis Pérez Francesch, professor del Departament de Ciència Política i de Dret Públic de la UAB, ha estat nomenat nou director de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), institut adscrit a la UAB i dedicat al foment de la recerca en ciència política i, en general, en ciències socials. Aplega grups de recerca, realitza sondejos d'opinió, organitza màsters i postgraus, i organitza també trobades com ara seminaris, tallers o sessions de treball.

Pérez Franchesch ha impartit assignatures relacionades amb el dret públic, el dret constitucional i la teoria de l'Estat a la Facultat de Dret. És coautor d'un manual i de diversos materials de dret públic i autor de monografies i estudis de temes de la seva especialitat acadèmica, destacant les relatives al govern i la direcció política. Ha estat professor visitant de l'Institut Universitari Europeu de Florència i de la Universitat del Norte (Colòmbia), així com director de l'Institut de Dret Espanyol en Tbilissi (Geòrgia).

Ha participat en diversos projectes de recerca sobre temes com ara els drets fonamentals a la Unió Europea, l'indult, els partits polítics d'àmbit no estatal, etc. És el responsable principal del grup de recerca sobre "Llibertat, seguretat i transformacions de l'Estat" i director de l'Observatori de la convivència i del Civisme a Catalunya de la UAB. Coordina la xarxa interuniversitària d'estudi de les transformacions constitucionals de l'Estat.

Pel que fa a les responsabilitats institucionals, ha estat síndic, secretari i vicedegà de comunicació i de promoció de la Facultat de Dret. Actualment, és coordinador del concurs d'oratòria i de les relacions amb l'educació secundària de la Facultat de Dret de la UAB. Va ser també delegat de la rectora per a estudiants de la UAB (2010-2013).

Més informació: Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS)

 

Notícies relacionades

Setmana Saludable i Sostenible

Del 16 al 20 d'abril tindrà lloc la IX Setmana Saludable i Sostenible a la UAB: més de 50 activitats (tallers, conferències, caminades, cursa, esports, entre d'altres) adreçades a la comunitat per tal de difondre un estil de vida saludable. A més, dimecres i dijous arribaran food-trucks amb menjar i música en directe. Llegir més

Totes les notícies