Enquesta sobre el Campus Saludable i Sostenible


Tota la comunitat UAB està cridada a participar en l'enquesta per a redactar un nou Pla Campus Saludable i Sostenible per al període 2018-2022. El termini per enviar les respostes finalitza el dia 28 de febrer.

21/02/2018


Des de finals del mes d’octubre s’està duent a terme un procés participatiu per a redactar un nou Pla Campus Saludable i Sostenible per al període 2018-2022. És per això que tota la comunitat universitària està convidada a respondre una enquesta que permetrà definir les prioritats del nou pla, que contempla 4 eixos i 12 línies estratègiques:
 

  1. Comunitat (activitat física; alimentació; benestar emocional; valors responsables i de solidaritat).
  2. Edificis (gestió de l’energia i de l’aigua; gestió de residus).
  3. Territori (ordenació territorial; mobilitat; espais agroforestals).
  4. Transversal (comunicació; participació; ambientalització).
 
L’enquesta, que és anònima, es pot respondre fins el dia 28 de febrer. Entre tots els participants que ho manifestin expressament se sortejarà una tauleta Samsung Galaxy Tab A.
 
Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb l’Oficina de Medi Ambient, enviant un correu electrònic a l’adreça: campus.sis@uab.cat.
 

Campus Saludable i Sostenible

El Campus Saludable i Sostenible (Campus SIS) és un projecte adreçat a totes les persones que estudien i treballen a la Universitat. Inclou unes 70 actuacions amb un elevat grau de transversalitat, que tenen com a missió millorar la salut de la comunitat universitària promovent entorns i hàbits per a un estil de vida saludable, i assolir una Universitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. S'inspira en els principis i els valors de la UAB, en les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i en la proposta d'actuació de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables (US.CAT).
Millorar la salut de la comunitat universitària i promoure entorns i hàbits d'estil de vida saludables són els objectius del Pla. Disminuir les emissions globals de gasos d'efecte d'hivernacle generades per la UAB i assolir una universitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient són els  objectius i la missió del Pla.

Més informació

 

Notícies relacionades

Tercera edició del repte "A la UAB en bici"

El dia 1 d'abril s'obre un nou període per a participar en el repte “A la UAB en bici”, dirigit a tota la comunitat universitària. Es comptaran els quilòmetres recorreguts entre l'1 i el 30 d'abril per totes les persones inscrites. Llegir més

Setmana Saludable i Sostenible

Del 16 al 20 d'abril tindrà lloc la IX Setmana Saludable i Sostenible a la UAB: més de 50 activitats (tallers, conferències, caminades, cursa, esports, entre d'altres) adreçades a la comunitat per tal de difondre un estil de vida saludable. A més, dimecres i dijous arribaran food-trucks amb menjar i música en directe. Llegir més

Totes les notícies