Els actes de graduació mostren l'èxit del final d'una etapa

graduacio 2017 ca

Els dies 11, 12 i 13 de juliol van tenir lloc els actes de graduació de les titulacions de Periodisme, Comunicació Audiovisual, i Publicitat i Relacions Públiques.

18/07/2017

Només passa una sola vegada cada curs: els estudiants es vesteixen de gala per assistir a l'acte de graduació. Els acompanyen els familiars, els professors, un padrí i un convidat per sessió.També la calor hi és present, com cada any. L'acte de Comunicació Audiovisual va ser el primer, l'11 de juliol; l'endemà va ser el torn de Publicitat i Relacions Públiques, i el 13 de juliol van tenir lloc els dos torns de Periodisme, a les 16.00 h i a les 19.00 h.

El tres padrins de la promoció 2013-2017 van impartir una última lliçó de coneixements, incidint en l'èxit del final d'una etapa i també en la màxima il·lusió per començar-ne una altra. Per a alguns alumnes serà l'inici d'un postgrau o d'un màster; per a uns altres, serà el moment de la inserció laboral. Les quatre convidades van esperonar tots els graduats a l'optimisme i van posar en valor el segell de la Facultat.

Trobareu a la web d’UAB Campus Mèdia els vídeos dels actes de graduació. 


 

Notícies relacionades

Totes les notícies