Eleccions de la Junta de la Facultat sector C

A partir del 6 d'Octubre sobre el procés pel qual els estudiants de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona escolliran, per sistema de votació electrònica, els seus representants a la Junta de la Facultat.

10/10/2017

Us informen que la Facultat de Biociències convoca elecccions de representants d'estudiants (sector C) a la Junta de la Facultat de Biociències.

Per aquestes eleccions s'utilitzarà el sistema de votacio electrònica, tal com ja es va fer en les darreres eleccions a la Junta de Facultat.

La Junta de la Facultat (Reglament Facultat de Biociències ) és el màxim òrgan de govern de la Facultat, és formada per representants del personal acadèmic, del personal investigador en formació, de l'alumnat i del personal d'administració i serveis. Pel que fa al sector C (alumnat) hi pot haver fins a 45 representants distribuïts proporcionalment per titulacions. Aquest novembre els estudiants estan cridats a escollir representants per a cobrir les vacants existents.

Aquestes votacions a la Junta de la Facultat de Biociències tindran lloc des de les 10:00 hores del dimarts 28 de novembre fins a les 12:00 del dimecres 29 de Novembre de 2017.

Per votar us haureu d'identificar amb el vostre NIU i la contrasenya. S'ha de tenir en compte que no haureu votat fins que no confirmeu el vot (no n'hi haurà prou validant-lo). Cada votant podrà emetre el seu vot tants cops com vulgui dins del període actiu de votació però només es comptabilitzarà el sentit del seu darrer vot.

Representants per circumscripció

Full presentació de candidatura 

Seu electrònica votació (Facultat de Biociències)


CALENDARI ELECTORAL SECTOR C 2017 FACULTAT DE BIOCIÈNCIES


 

 

Notícies relacionades

Setmana de l'Accés Obert a la UAB

Del 23 al 29 d'octubre es celebra a tot el món la International Open Access Week, una iniciativa anual per promoure l'accés obert (AO) a  l'ambit acadèmic i al de la recerca. El Servei de Biblioteques de la UAB ha preparat diferents activitats per sumar-se a la celebració. Llegir més

Totes les notícies