El Servei d'Estadística Aplicada de la UAB ofereix un seguit de cursos a l'estudiant

SEA-UAB

Des del Servei d'Estadística Aplicada de la UAB et volem anunciar els propers cursos organitzats pel SEA:

13/02/2017

  • Curs d'introducció a l'Estadística amb Deducer
    El curs està estructurat en dos grans blocs: Estadística descriptiva (descripció, visualització i resum de les dades) i Inferència Estadística (estimació de paràmetres i contrast d'hipòtesis).
    Es realitzarà els dies 13, 14, 15 i 16 de març de 2017 de 9:30 a 13:30.
  • Curs de Modelització Estadística Bàsica amb Deducer
    En aquest curs es presenten els models estadístics més habituals: ANOVA, Model de Regressió Lineal, Model Lineal General i Regressió Logísitca. A partir d'alguns supòsits sobre el comportament de les variables s'estableix un model per inferir de manera adequada el comportament d'una població a partir d'un conjunt de dades.
    Es realitzarà els dies 3, 4, 5 i 7 d'abril de 2017 de 9:30 a 13:00.
Deducer (interfície gràfica de R) està dissenyat com a alternativa lliure i fàcil d'utilitzar, al programari estadístic de pagament. Compta amb un sistema de menús per fer les tasques bàsiques de manipulació i d'anàlisi de dades, incorpora una graella de dades per visualitzar i editar bases de dades, i permet el treball amb sintaxis d'R.

D’altra banda, encara disposem de places per els següents cursos:
Podeu consultar totes les nostres activitats programades a http://www.uab.es/s-estadistica.
 
Si voleu rebre informació puntual dels cursos, seminaris, jornades,... que organitzem podeu inscriure-us a la nostra llista de difusió enviant un mail a s.estadistica@uab.cat indicant el vostre nom i el correu electrònic.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies