El 20 de setembre es va poder seguir en directe a UABRàdio

uabradio esdeveniments 20s

Avançant-se a l’inici de temporada, UABràdio va fer en directe un especial informatiu per explicar els esdeveniment succeïts a Catalunya, arran de les detencions d’alts càrrecs de la Generalitat ordenades per la fiscalia i l’escorcoll als Departaments d’Hisenda i Economia.

26/09/2017

El programa, presentat per Pol Corredoira i Gonzalo de Martorell, tenia un equip d’una desena de persones productores darrere, i va comptar amb un desplegament d’una desena més d’estudiants a Barcelona i a punts estratègics de la informació, com la resta de capitals de província catalanes i també Sabadell i Bigues i Riells, on es va dur a terme un fort operatiu policial.

L’equip va treballar des de les dues de la tarda en un espai que va durar més de quatre hores i que va comptar amb la intervenció de representants polítics i econòmics de Catalunya i d’arreu de l’estat, així com de periodistes consolidats: el membre de la mesa del Parlament Joan Josep Nuet; el portaveu de l’Assemblea Nacional Catalana, Adrià Alsina; el portaveu de Compromís al Congrés dels diputats, Joan Baldoví; el periodista Salvador Cot, director de ‘El món’; la regidora i portaveu adjunta d’ERC a Barcelona, Montse Benedí; o el portaveu de la CUP de Barcelona. El programa va connectar també amb diferents punts calents, com la declaració institucional de la presidenta del Parlament o la compareixença del ministre d’Economia espanyol.

L’especial també va poder seguir-se, a banda del dial 100.3FM i del web de Campus Mèdia, a través de les informacions de twitter d’@UABràdio, així com de l’etiqueta #UAB20S.

Felicitem a tot l'equip que ho va fer possible per la feina feta i la seva professionalitat: Pol Corredoira , Gonzalo de Martorell , Pau Garcia , Lucía Vélez , Miquel Camarasa , Mireia Camacho , Ricard Peña , Andrea Martín , Sandra Lleida , Álvaro Teixidó , Arantxa Gimeno.

Corresponsals: Elena Bulet , Josep Moragas , Laia Canalejo , Carla Buj , Marta Sánchez , Jaume Sendra , Eduard Cecília

Coordinació: Raül Giró

Comandament tècnic: Quim Garcia

Pots escoltar l’especial informatiu #UAB20S de @UABradio a 👉https://goo.gl/51s6UG

 

Notícies relacionades

Totes les notícies