Convocatòria oberta als estudiants de la Facultat per seleccionar un projecte de portal informatiu que potenciï la marca informativa d’A3 Media

atresmedia

Després de guanyar el concurs per segon any consecutiu, el grup audiovisual A3 Media ha signat un nou conveni de col·laboració amb la Facultat per impulsar la innovació i el talent en la creació de continguts informatius i audiovisuals. Aquest conveni implica la participació de la Facultat en una competició amb altres quatre facultats de comunicació espanyoles. Enguany hi participen la Universidad Complutense de Madrid, la Universitat Pompeu Fabra, la Universidad de Navarra i la Universidad de Málaga.

19/12/2017

El projecte que com a Facultat hem de presentar enguany consisteix en el desenvolupament d’un portal informatiu vinculat al grup A3Media o una de les empreses del grup (A3 Televisión, La Sexta/Onda Cero). Els objectius de la proposta han de ser:
  1. Potenciar la marca informativa.
  2. Potenciar la mobilitat (consum en el mòbil).
  3. Proposant nous continguts i formes de vídeo.
  4. Proposar fórmules innovadores que permetin una millor comprensió de les notícies.
La facultat convoca, per tant, un concurs obert per seleccionar l’equip d’estudiants que presentaran aquests projectes a Madrid a la seu d’A3 Media a finals de juny de 2018 a San Sebastián de los Reyes (Madrid). 
 
Cal elaborar una memòria on s’analitzi el context de l’empresa i la competència i com es pensen desenvolupar els 4 punts anteriors.
 
Bases de la convocatòria:
  1. L’objectiu d’aquesta convocatòria es seleccionar el projecte que representarà a la Facultat en aquest concurs.
  2. Es poden presentar els estudiants matriculats a la facultat de 3r i 4t de qualsevol dels graus de la Facultat en grups de 3 a 5 estudiants. Recomanem que els grups tinguin àmplia experiència audiovisual i d’internet per abordar la proposta amb garanties.
  3. Cal presentar una memòria escrita (4-5 fulls) que expliqui i fonamenti la proposta des del punt de vista conceptual, de target i d’audiència i d’assoliment dels objectius proposats.  
  4. El termini de presentació finalitza el 15 de gener de 2018. Els documents s’han d’enviar en format electrònic al correu institucional del Deganat: (dg.c.comunicacio@uab.cat) i també lliurar-los en format paper al mateix deganat.
  5. El jurat que decidirà els guanyadors està format per professors de la Facultat amb acreditada experiència audiovisual i membres de l’equip de deganat. La decisió dels dos grups seleccionats es farà pública el dia 19 de gener de 2018.
  6. El grup guanyador s’ha de comprometre a treballar en el projecte durant el segon semestre i viatjar a Madrid a fer la presentació davant dels principals directius d’A3 Media a finals de juny o principis de juliol amb l’ajuda i la supervisió de professors de la Facultat. En el cas que es guanyi o es quedi segon en la competició, els estudiants podran gaudir de beques bimestrals a les empreses d’A3 Media a Madrid a la tardor i hivern de 2018-2019.
Per qualsevol dubte sobre el concurs i el procés de selecció, cal escriure a dg.c.comunicacio@uab.cat.
 

Més informació: Dossier Proyecto Mañana

 

Notícies relacionades

Totes les notícies