Convocatòria de 3 places per assistir a la CONRIS Summer School 2018, a Portsmouth

Beques CONRIS 2018

L’Escola oferirà un ajut econòmic a 3 estudiants per a la seva assistència a la Summer School organitzada per la Xarxa Conris, que es durà a terme a Portsmouth (Anglaterra), de l'1 al 6 de juliol. En aquesta edició, es tractaran temes al voltant del lema “De global a local: oferint seguretat en temps difícils”.

11/05/2018

Ja s’ha obert la convocatòria per demanar l’ajut d’assistència a l’Escola d’Estiu
organitzada per la Xarxa CONRIS. L’Escola posa a disposició 3 places per representar el centre a la setmana de formació, que tindrà lloc entre els dies 1 i 6 de juliol, a la ciutat portuària de Portsmouth.

L’Institut of Criminal Justice Studies de la Universitat de Portsmouth, a Anglaterra, acollirà una nova edició de la Summer School, amb un programa basat en el següent títol: “De global a local: oferint seguretat en temps difícils”.

Entre les activitats, es troben xerrades i presentacions de docents i experts en prevenció i seguretat de diferents països, sobre temes com l’ètica en la gestió del risc –a càrrec del professor de l’Escola, Joaquín Rodríguez-, el bioterrorisme o terrorisme químic, la comunicació del risc, o el tractament psicosocial per a víctimes i cuidadors.

La formació també inclou una sèrie de tasques o exercicis en grup per a la participació i interacció dels participants -estudiants de prevenció i seguretat de tot Europa-, i posar en pràctica els coneixements adquirits.

Aquestes jornades formatives ofereixen l'oportunitat de fer networking, ja que durant la Summer School hi haurà ponències de representants de l’administració pública o l’empresa privada en relació al sector de la prevenció i seguretat, així com workshops i activitats lúdiques.

L'estada a la Summer School també permetrà conèixer punts emblemàtics i significants per a professionals de la seguretat a la ciutat d’acollida, com ara una visita guiada al Portsmouth International Port (PIP).

La CONRIS Summer School és un esdeveniment anual que reuneix a estudiants i professorat dels principals centres universitaris europeus membres de la xarxa CONRIS -entre els quals  l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB-, especialitzats en matèria de gestió del risc i seguretat.

Requisits per participar

Els requisits per a rebre l’ajut són els següents:

1.    Matriculats al curs acadèmic 2017/19 Grau de Prevenció i Seguretat.
2.    Que hagin superat com a mínim 30 crèdits.
3.    Amb un nivell mínim d’anglès B1 (es valorarà les titulació d’anglès)

Com sol·licitar l’ajut

Els estudiants interessats han d’omplir els formularis adjunts en aquest document i escriure una carta de motivació responent “Perquè vull assistir a la CONRIS Summer School”. La documentació s’ha de fer arribar via aula Moodle, a l’apartat de Lliuraments “Sol·licitud ajuda Summer School Conris”. El termini comença el dilluns 14 de maig i finalitza el dilluns 11 de juny de 2018.

Per a més informació, consulta les bases o envieu un correu electrònic al responsable de relacions internacionals de l'Escola, Joaquín Rodríguez, a través de joaquin.rodriguez@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Gimcana primer curs Grau

Una sessió d’acollida ludificada per als estudiants de 1º de Grau

Els alumnes de nou accés al Grau en Prevenció i Seguretat Integral descobriran els aspectes més logístics i alguns espais del Campus a través d’una gimcana, el dimecres 12 de setembre, a les 15 hores. Durant la sessió es desvetllarà un projecte de col·laboració en el qual un grup d’estudiants serà seleccionat per participar-hi. Llegir més

Totes les notícies